Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pozitiveforce

Marketing

Rolanje - 3 puta hura za mene...

...i jedan: bit će bolje za moju frendicu!

Nakon nekoliko godina što sam kupila role, ovog proljeća me stvarno uhvatilo da ih naučim voziti. Moja sreća da imam još dvije frendice koje su odlučile isto, a kad bi bilo bolje vrijeme za to nego na ovaj sunčani, produženi vikend.

I tako su i njih dvije nadobudno kupile role. Prvi dan su odmah započele svoju karijeru cool rolerica pa su vježbale na praznoj cesti blizu kuće. Jedan pad bio je odlična statistika za početak. Nedjelja je bila još bolja, nas tri početnice, a nijedan pad u prvih kilometar i pol. Doduše, ja se nisam rolala, već sam cukala tih kilometar i pol, jer nisam dobro stegla role. Onda kad sam napokon shvatila zašto to meni malo teže ide i stegnula remen osjetila sam pravu čar rolanja: mogla sam u stopu pratiti jednu stariju ženu koja je šetala psasmokin Moje frendice su do tada stazu prešle nekoliko puta ( i nekoliko puta se vraćale po mene), ali ja sam to sigurno, čitaj ziheraški, odradila.

Pravu idilu i velike nade da skoro možemo rolati i na Jarunu pokvario je iznenadan pad moje frendice i bol u ruci. Onda smo odlučile ipak malo sjesti na kavu i ohladiti ruku. Konobar je bio tako sladak i ljubazan dok mo topile led na njenoj ruci da se u jednom trenutku činilo kako se ništa zapravo nije dogodilo.

Avantura je završila na traumi u Draškovićevoj, gdje smo opet bile cool i gledale mlade doktorenaughty
Jedno napuknuće palca još uvijek nije tako loša statistika ovog cool trojca na rolericama. Kažem Vam ja, čim se gips skine, eto nas na Jarun!

Post je objavljen 30.04.2007. u 16:46 sati.