Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Bitange i princeze

Žene padaju na kretene. Ne reče to tek tako Milat Hadžiobegović, kojem uvijek treba vjerovati jer je poznat kao narodni švaler i rekorder u broju neregistriranih potomaka. Milatovu tvrdnju potvrdilo je i niz nezavisnih istraživavanja eminentnih američkih instituta. U njihovim studijama doslovno stoji:

"Osobe ženskog roda iznimno privlače rabijatni tipovi muškog roda, tzv. grubijani. Razlog tome je što se žene pri biranju partnera spuštaju na instiktnu razinu životinja, te osobe koje imponiraju snagom i agresivnošću smatraju prirodnim zaštitnicima i dobrim partnerima za rasplod."

U daljnjem tekstu analize istraživanja skupina autora navodi kako bi takav oblik muškarca "odgovarao današnjem tipu kretena, tj. muške osobe koja se nad svojom partnericom postavlja dominantno i kao takav ne odustaje od svojih prirodnih skolonosti - nasilnost i agresivnost."

Da ne kopipejstam dalje, prenijet ću samo zaključak ugledne skupine znanstvenika kako su takve veze u 76,4 % slučajeva neuspiješne i redovito završavaju fizičkim ili psihičkim stradanjem partnerice.

I što sad da ljudi, pripadnici one druge vrste muškaraca, fini i uglađeni poput Maroonsa, s bečkim manirama jednog Milata Hadžiobegovića i iznimnim poštovanjem prema ženskom rodu jednog Aškina Ćiveljrgova, kažu na ovakve konstatacije.
Takav soj ljudi postaje gotovo endemska vrsta. Umjesto da ih paze i maze, žene ih odbacuju poput starih krpa, jer tobože traže nešto više.

Najbolje su mi one koje puštaju da ih kreteni maltretiraju, psihički i fizički, a onda dođu plakat da će ga ostavit ali ne znaju kako jer ga previše vole. Ili jer ih šljive na licu premalo bole. Glupe tuke zaljubljene.

Eh, žene, žene...tko bi vas razumio...

Voli vas Maroons.

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 30.04.2007. u 10:51 sati.