Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/raspon

Marketing

Jadrija=California

I tako ljudi moji, okupili smo se 29. travnja 2007 gospodnje godine na najljepšoj i najuređenijoj gradskoj plaži JADRIJA. Moramo priznati da je atmosfera bila veoma ugodna i svatko tko je došao nije požalio (osim onih ko je proba fažol, naravno). Naše lijepe i drage cure su nas sve ugodno iznenadile svojom ljetnom kolekcijom koja je plijenila pažnju nas muškaraca. Bile su baš lijepe i simpatične kiss -tako da im nitko ne može odoljeti.

Zabavljao nas je neki bend iz Kadine glavice koji je natjerao publiku na sjedenje tako da su mnogi dobili kontrakure (posljedice dugotrajnog sjedenja i ležanja) a bome i hemeroide.No da ne bude sve tako lijepo, na stejđ su izašli ekipa iz bate koja je oduzela uzdahe sretno vjenčanih supruga.


I tako su stanovnici Jadrije pomogli nama mladima da se osjećamo kao da smo u Californiji jer su nas stavrno ugostili i pihvatili nas onakve kako jesmo!!!!Pa malo da osjetite dašak Californije i kalifornijskog načina života prpoučan da pogledate spotove.Post je objavljen 30.04.2007. u 11:20 sati.