Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/honeyjessicaalba

Marketing

koji naslov!!!!!

evo me ljudi nemam bas puno novosti!!!!!!jucer sam bila kod jelene!!!!!isla sam negdje navecer oko 8. i bila do 1!!!!!!!!!!!sve je bilo super ludirale smo blabla... i onda je doso od njene sestre decko i tam se ona pravila pred njim blabla.....i onda meni i sestri ide nekaj govorit!!!!!!!!e gle jelena ak mislis da ces ivu napravit ljubomornom nemoj ni pokusavat znas!!!!!!! vidli smo ono kaj si napisala na onaj komad papira.... znas valjda o cem pricam...........
evo nama se vratila riaaaaaaaaa!!!!!!! posjetite ju!!!!!evo idem ja sad stavit cu vam nesto o jessici albi pa procitajte ak ocete



GLUMICA Jessica Alba postala je novo zaštitno lice Revlona. Za svoju prvu globalnu kampanju Alba će dobiti honorar od 5 milijuna dolara.
Jessica je u Los Angelesu nedavno završila sa snimanjem za Revlonovu "3D extreme" maskaru. Osim nje ugovor s Revlonom potpisala je i Beau Garrett, s kojom je glumila u "Fantastic Four", no nije još poznato koji će proizvod Garrett reklamirati.

Iako su američki mediji zadnjih dana pisali o tome kako je Alba raskinula vezu sa Cashom Warrenom "izgleda da im je netko to zaboravio reći", piše TMZ. Naime, Alba i Warren su u srijedu navečer snimljeni kako držeći se za ruke izlaze iz bara "Metro".


Alba trenutno radi na pripremama za snimanje svog novog filma "The Eye" te za potrebe snimanja vježba svirati violinu. Iako smatra kako je daleko od toga da bude virtuoz na tom zahtjevnom instrumentu, tvrdi kako je nakon svakodnevne 90-minutne vježbe, bar u stanju odsvirati točne tonove. "Note su savršene, ali zvuk je poput mačke u šeširu." - izjavila je Alba za Contactmusic.

Jessica je ovih dana još jednom dobila potvrdu svoje ljepote - Victoria's Secret ju je proglasio najseksi glumicom. Titulu najseksi pjevača odnio je Justin Timberlake, a Davidu Beckhamu je pripala titula najseksi tate.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 29.04.2007. u 13:45 sati.