Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/misakvecernji

Marketing

IMAJU LI NLO-I KASKO-OSIGURANJE?



Vratimo se još na trenutak do Linde Moulton Howe iz prethodnog posta i uvijek kontroverzne priče o NLO-ima. Možda se u podacima oko sakaćenja stoke krije dio odgovora na vječno pitanje – što neka od tih nezemaljskih bića uopće traže ovdje? Možda i ne. Svako je slobodan sam nagađati. Meni je i nastavak priče bio zanimljiv, vjerujem da će biti i vama.

U intervjuu koji smo snimali 2005. na konferenciji «Nexus» Linda je skrenula pažnju na «jedan od najvažnijih događaja devedesetih godina», a to je «objavljivanje niza dokumenata koje su Bob i Ryan Wood, koji vode web-stranicu www.majesticdocuments.com, predstavili javnosti». Jedan od predstavljenih dokumenata bio je dokument američke obavještajne službe koji nosi naslov «Procjena jedinice za istraživanje interplanetarnih fenomena». Sadrži sažetak o onome što je pronađeno 1947. godine na tri mjesta rušenja NLO-a.


Prema dokumentu, jedno mjesto je Corona – Roswell (to je ono slavno za koje ste svi čuli), drugo je područje baze White Sands u blizini mjesta Trinity (gdje je bačena prva eksperimentalna atomska bomba), a treće se nalazi trideset milja istočno od mjesta Alamogordo. Ovako to nekako izgleda na karti.


Image Hosted by ImageShack.us


Padovi NLO-a su rijetka pojava pa možda zvuči čudno da ih se u istom području srušilo nekoliko, ali i za to je danas već dostupno moguće objašnjenje. Od 1948. do 1951. "zelene vatrene lopte" neprestano su nadlijetale instalacije Komisije za atomsku energiju u Los Alamosu te atomske instalacije u Hanfordu i Oak Ridgeu. I NLO (ili NLO-i) koji se navodno srušio 1947. u New Mexico, bio je tek jedan od mnogih kojih su tijekom srpnja nadlijetali upravo područje u kojem je, u bazi Roswell, bila smještena 509. bombarderske pukovnija, u to doba jedina zrakoplovna postrojba koja je nosila nuklearno oružje. I mnogi događaji u narednih pola stoljeća pokazat će da nezemljani pokazuju poseban interes za nuklearna postrojenja.

Svjedočenja koja su bivši vojni djelatnici dali projektu "Disclosure" potvrđuju da je bilo nekoliko padova NLO-a na jugozapadu SAD-a kasnih četrdesetih i pedesetih godina 20. stoljeća. Don Phillips (svjedok “Disclosurea) je objasnio da je “razlog što su se srušili to što je njihov mehanizam za navođenje bio ometan radarom I još nekom opremom koju su (američka vojska, op. K.M.) imali.” Dan Morris (također svjedok «Disclosurea») pojašnjava kako su otkrili da američki radari velike snage interferiraju sa stabilnošću NLO-a:

“Radar je na NLO-e štetno djelovao kad su bili nisko i letjeli sporo. A gdje je bila većina naših radara? U White Sandsu i u Roswellu, gdje se nalazila jedina postrojba na svijetu koja je nosila nuklearno oružje. Zbog zaštite smo imali mnogo radara na mjestu baš na mjestu koje ih je zanimalo. Velike i moćne radare smo usmjerili na njih, što je uzrokovalo pad dva NLO-a. Jedna je onaj koji se srušio na ranč, a drugi onaj koji se srušio na brežuljak i kraj kojeg su, kad smo stigli tamo, ležala dva izvanzemljana. Jedan je bio ranjen ili ozlijeđen, a drugi je tada bio živ, ali prije nego što smo ga igdje mogli odvesti, već je umro. No, drugog smo držali u Los Alamosu oko tri godine. Razbolio se. Obavijest da je bolestan odašiljali smo u cijelom rasponu frekvencija na kojima smo mogli, objašnjavajući da to nismo mi učinili i da mogu doći po njega ako žele.. Ali umro je prije nego što su stigli. Ali došli su i uzeli njegovo tijelo i to je ono kad su došli iznad Washingtona i imali onu formaciju iznad Washingtona.”


No, vratimo se Lindinoj priči.

U dokumentu «Procjena jedinice za istraživanje interplanetarnih fenomena» stoji da su u Zoni slijetanja 1, između Corone i Roswella, pronađena životinjska tijela secirana na način na koji bi se seciralo žabu. U Zoni slijetanja 2, dakle na području White Sandsa u blizini Trinityja, u spremištima unutar letjelica pronađeni su životinjski dijelovi. U dokumentu još stoji da su u Zone slijetanja 1 i 2 poslani pripadnici službe sigurnosti iz Los Alamosa.


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Ta četvorica muškaraca u zaštitnim odijelima su u Zoni 2 pronašli tijela i iznijeli ih iz letjelice u kojoj su pronađeni životinjski dijelovi. U sljedećih nekoliko sati sva su se četvorica muškaraca ozbiljno razboljela i iskrvarili do smrti. U dokumentima stoji da je uzrok bio virus izvanzemaljske prirode za koji nema protulijeka. Linda smatra da bi uz tako «izuzetno uznemirujuće podatke» vjerojatno svaka vlada 1947. godine činila isto ono što je učinila američka vlada - u interesu nacionalne sigurnosti provela politiku poricanja - ništa se od ovoga nije dogodilo.



Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us












Post je objavljen 29.04.2007. u 10:57 sati.