Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/coolgirl100

Marketing

HIP-HOP KRALJ-2 PAC

Tupac Amaru Shakur (16.lipnja 1971.-13.rujna 1996.) ili samo 2Pac.Američki rap umjetnik,glumac i aktivist i pjesnik.Rođen je pod pravim imenom Lesane Parish Crooks.Malo je poznato da je prije svog rođenja bio u zatvoru.Njegova majka Afeni Shakur ,pripadnica "crnih pantera" ,uhićena je sa ostalim članovima zbog planiranja napada na jednu policijsku postaju.Prvi mu album izlazi 1991.godine i tada počinje njegov rast popularnosti...

NAJBITNIJE I NAJČUDNIJE O 2 PACU:
1.2PAC je sebe nazvao MAKAVELI...Pravi MACHAVELLI je bio talijanski filozof koji je pokušao odglumiti svoju smrt da bi se obranio od neprijatelja...Možda se 2Pac nazivao Makaveli jer je odglumio svoju smrt...što znači da nije mrtav nego se možda NEGDJE SKRIVA??
2.Naslovnica njegovog najjezovitijeg albuma je kako je on razapet na križu.Dali to znači da će USKRSNUTI (OŽIVJETI) kao ISUS?Taj album se zove THE DON KILLUMINATI,MAKAVELI:"THE SEVEN DAY THEORY".
3.Suge Kinght je bio s 2Pacom u autu one večer kada je ubijen u Las Vegasu.On nije dobio niti jedan metak,niti je ozlijeđen.Da 2Paca nije ubio baš on??
4.Izdavač albuma MAKAVELI je samo "SIMON" (ŠIMUN).Šimun je bio apostol koji je pomogao Isusu nositi križ,jedan od prvih svjedoka njegova uskrsnuća.Možda je "SIMON" SUGE KNIGHT?
5.2Pacov spot "I AIN'T MAD AT CHA" pokazuje njegov odlazak u raj...umro je u tom spotu.U novom spotu MAKAVELI se rodio.
6.U nekim spotovima 2Pac nosi patike PENNY HARDAWAYA i MICHAELA JORDANA koje tada nisu bile u prodaji..

MISTERJOZNI BROJ 7
2Pac je upucan 7 mjeseci nakon izlaska albuma "ALL EYEZ ON ME".Upucan je 7.rujna i borio se za život 7,8,9,10,11,12 i umro 13.rujna (7. dan).Umro je na petak 13. (slučajnost ili ne).Bilo mu je 25 god. (2+5=7).Vrijeme kada je umro bilo je 4:03h. (4+0+3=7).Njegov dupli album "RU STILL DOWN" je izašao 25.studenog (2+5=7)

Nove slučajnosti broja 7
Na albumu "MAKAVELI" u pjesmi broj 5 govori "AND IF THE LORD RETURNS IN THE COMING SEVEN DAYS,THEN WE'LL SEE YA NEXT TIME..."U jednom spotu sa albuma "RU STILL DOWN" 2Pac i neka mlada dama ulaze u hotelsku sobu broj 7.Kasnije u istom spotu njih dvoje večeraju,a iza njih se vidi jasno sat koji pokazuje da je 4.03h.To je vrijeme 2Pacove smrti.

U filmu "GANGSTERSKI OBRAČUN" 2Pac i njegov policijski partner BELUSHI čekaju nekog čovijeka u sobi broj 7.U tom filmu je broj 2Pacove policijske značke 115 (1+1+5=7).U spotu "TOSS IT UP" 2Pac razbija ogledalo što donosi 7 godina nesreće.U pjesmi s albuma "MAKAVELI" koja se zove "WHITE MAN'Z WORLD" ako slušate pažljivo,na početku pjesme čuje se u zaleđu glas koji govori "7 years,7 years,7 years,7 years..."

Filmovi 2paca shakura:
1.poetska pravda
2.juice
3.metak
4.iznad obruča
5.gangsterski obračun
6.kaosMusic Video Codes by VideoCure.com


EVO MISLIM DA JE OVO DOVOLJNO ZA SADA IAKO IMA JOŠ TOGA PUNO!!
NADAM SE DA ĆE VAM SE SVIDJETI!! POZZ I KOMENTIRAJTE!
Post je objavljen 28.04.2007. u 16:14 sati.