Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivette

Marketing

Prometne nesreće

U ovih 8 godina imanja vozačke dozvole imala sam tri prometne nezgode, 2 manje i jedna veća, taman prije godišnjeg i odlaska na more,sva sreća nikom ništa samo lim, ono šta želim zapravo reći da te nesreće su mi dale neko iskustvo i bojazan u prometu. Mnogi, tj. većina mojih znanaca govori da sam vrlo dobar vozač i da morat ću se složiti sa tim, volim vozit. Ono šta me natjerlo da pišem o tome je nesreća koja se dogodila jučer ujutro na vukovarskoj (večernjak), uglavnom strašno, i za poginulog i njegovu obitelj, ali i za vozača. Ono šta su napisali u novinama za vozača je strašno, iskreno mi ga je žao, ali samo iz tog razloga zato što je njemu život u neku ruku zavšio isto kao i poginulome. Tijek događaja će biti takav da odlazi u zatvor sa svojh 20 i kusur godina, gdje mu se sve mijenja bez obzira što je on sin bogatog zagrebačkog građevinara ili kako su već rekli. Ok, kriv je i za to mora odgovarati, prebrza vožnja, bio je pod utjecajem alkohola, sve to stoji, samo što ja to gledam sa strane da se to isto moglo dogoditi i meni.
Jedna poznanica je imala sličnu situaciju i sad je u zatvoru, kriv si i moraš otplatiti dug društvu, ona nije više ista osoba, život ti se promjeni u sekundi, posao, obitelj, prijatelji, sve se mijenja.
Samo sam htjela reći da se takve situacije mogu dogoditi svima nama, bez obzira jesi pijan ili ne, gužva u gradu, kasniš, i još ispred tebe netko kenja i ugledaš slobodan prolaz i po gasu a kad gle zebra, pješak i ako imaš malo slabije reflekse, bum, tras, i lepoglava. Nedajbože da si pritom popio mrc alkohola, in ono kao vino poslije ručka/večere, eto ti još par godinica više, i gdje si onda. Godine u zatvoru i vratiš se na slobodu, u društvo, ma strašno, a tebi u glavi onaj život koji si oduzeo. Pa ti živi s tim.




Post je objavljen 27.04.2007. u 20:03 sati.