Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blacksnakey

Marketing

Evo, napokon da ja (Michelle) napišem novi post....

Petra je bila nekud otišla, nisam se brinula, ali nakon tri dana sam ju počela tražit. Vjerojatno je opet završila u nekom zatvoru, sigurno, otišla sam u "svoju" sobu i počela kopat po njoj...
"Aha"- rekla sam pobjedonosno i podigla se s ogrlicom u ruci, imao je privjesak- srce i u tom srcu Petrinu sliku, bez brige, nisam opjednuta njom, to je "ogrlica komunikacije" i petra ima isti koji nosi oko vrata s mojim slikom, po toj slici odlučuješ s kim želiš uspostavitt kontakt, nešto kao voki- toki samo praktičnije wink.
"Hallo, Petra čujemo li se"- rekla sam ogrlici, kad zovem Petru, ogrlica (njezina) zasvijetli modro i onda ona može pričat samnom naughty.
"Michelle, baš mi prekidaš upoznavalje s zatvorskom ekipom."- čula sam odgovor iz ogrlice.
"Znala sam da si u zatvoru."- rekla sam.
"Kad buš pobjegla?"- pitala sam.
"Neznam još, tu je jedan frik koji mi se jako sviđa."- rekla je i uzdahnula.
"Pa povedi ga sa sobom, poslat ću ti Luniela da na njemu dojašeš, drotovi će računat da si se aparatirala pa bi bilo bolje ovako."- predložila sam.
"Pametno, uredu, Luniel će me moći sam naći, vidimo se uskoro."- odgovorila je i "poklopila".
Otišla sam van u "dvorište", da dozovem Luniela na dobro poznati način, preobrazih se, zavijah. Kad je Luniel došao do mene rekla sam mu:"Petra je u zatvoru, prati njen miris i dođi do njezinog prozora od čelije, ona će povesti sa sobom jednog muškarca, budi ljubazan.". Na ovo Luniel je počeo grebati kopitom po zemlji kao da mu se nesviđa što će osim Petre na leđima morati nositi i nekog nepoznatog čovjeka, ali ipak mi je uputio "uredu" pogled i otrčao u smjeru sjevero- istoka. Vratila sam se u kuću i opet pozvala Petru preko ogrlice.
"Petra, poslala sam Luniela, mislim da mu se baš ne sviđa što će nositi i tog tvog kompanjona iz zatvora, zato bolje da on jaše iza tebe da mu Luniel ne bi nešto napravio."- rekla sam.
"Uredu, pazit ću, vidimo se, bok."- odgovorila je i opet "poklopila".

NASTAVLJA SE

P.S. Nešto mi nije uredu s komentiranjem, pa vam neću moći javit za novi post, morat ćete se snaći. Hvala na razumjevanju i do tipkanja.

Cbox, chatajte ljudi!!!!

Get your own Chat Box! Go Large!


Post je objavljen 27.04.2007. u 10:15 sati.