Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hal9000

Marketing

Tata kupi mi BMW!

Image Hosted by ImageShack.us
ZAGREB - Dvadesetjednogodišnji vozač BMW-a naletio je jutros u 4.50 sati na križanju Ulice grada Vukovara i Fausta Vrančića u Zagrebu na tridesetjednogodišnjeg pješaka koji je od silnog naleta vozila poginuo na mjestu nesreće, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj.
Vozač BMW-a 325 zagrebačkih oznaka je iz dosad neutvrđenih razloga naletio na pješaka, mlađu mušku osobu.
Liječnici Hitne medicinske pomoći su na mjestu nesreće utvrdili da je pješak mrtav.
(Večernji list)

Već sam o sličnom događaju napisao post, a radilo se također o mladom tatinom slinčiću - vozaču BMW-a.
Strašno me smeta to što neki brzopotezni bogataši kupuju djeci igračke od nekoliko stotina konjskih snaga, a da pritom nisu odvojili vremena da ih upute u neponovljivost vrijednosti kao što je ljudski život! Takvi se na kraju izvuku bez zatvorske kazne, jer tatice imaju i veze i love da relativiziraju njihovu krivnju, a oni samo trebaju reći: "Neću to više raditi".

Uzmemo li u obzir vrijeme kada se dogodio incident, postoji mogućnost i da se radi o malodobnom kriminalcu, koji je kupio BMW kako bi drugima pokazao svoj kriminalni uspjeh, no trebalo bi takve testirati na alkohol i drogu (bjelo), jer čisto sumnjam da je dotični u to vrijeme žurio na posao (mislim legalan)

Zanimalo bi me na kraju da novine prenesu i presude za ta djela, jer danas to barem nije problem: Objaviti presudu i "linkati" novinski članak o počinjenom djelu. Bilo bi interesantno i vjerojatno tragično!

Post je objavljen 26.04.2007. u 11:25 sati.