Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockyzone

Marketing

Jedan je Čedo Komljenović

Sve oči meštana Žitišta, kao i veliki broj simpatizera ove nase akcije iz Srbije ali i okolnih zemalja su uprte u gospodina Čedu Komljenovića iz Milana, inace ovdašnjoj široj javnosti a pogotovo starijm gradjanima na prostoru bivše SFRJ, poznatijeg čuvenog fotoreportera i čoveka koji je radio prve duplerice na ovim prostorima u legendarnom zagrebačkom magazinu START. Kako nam stariji prepričavaju takvi potezi Čede Komljenovića su u ono vreme svrstavali SFRJ u jednu od svesnijih i liberalnijih drzava u Evropi. U veoma prijatnom telefonskom razgovoru zamenika predsednika opštine Zorana Babica i gospodina Komljenovića, gospodin Komljenović je rekao da ce lično upoznati gospodina Silvestera Stallonea sa inicijativom za podizanje spomenika Rokiju u Žitištu. Veoma nas raduje vise nego srdačan odnos gospodina Komljenovića prema ovoj inicijativi i ubeđeni smo da će nas predstaviti na najbolji nacin u ličnom susretu sa Sly-om. Da bi širu javnost u Srbiji uverilili u ovu mogucnost, izdvajamo tekst koji je objavljen nedavno u zagrebačkom NACIONALU.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Osebujni Cedo Komljenovic, cuveni fotograf i neformalni PR mnogih stranih firmi i dogadanja te strastveni kolekcionar luksuznih satova, automobila i odjece, u razgovoru za Nacional prvi put u javnosti govori o dugogodišnjoj karijeri u svijetu glamura, lutalackoj energiji i važnosti osobnih poznanstava, otkricu Charlize Theron i darovitosti Sylvestera Stallonea.

Izdvojićemo samo što je rekao o Stalloneu.

NACIONAL: Tko vas se najviše dojmio? – Sylvester Stallone, jer u sebi krije licnost koju samo malobrojni poznaju. Mislim da znam jako dobro procijeniti ljude. Dovoljno mi je pet minuta da znam tko je pravi frajer a tko fulirant. Stalonea svi gledaju kao Ramba i Rockyja, a malo tko zna da je završio likovnu akademiju, napisao dvadesetak scenarija pod pseudonimom, da mnogo zna o mnogim stvarima, a osobito o kulturi. Kad je jednom posjetio Firencu pa su mu vodici pokazivali umjetnine i spomenike, on ih je impresionirao odlicnim poznavanjem talijanske umjetnosti. Nevjerojatno je darovit za mnoge stvari, a njegova najveca kvaliteta je disciplina. Kad su mu bile 42 godine, pricali smo o golfu i rekao sam mu da je golf najbolji sport na svijetu. To ga je zaintrigiralo i on je danas jedan od najboljih igraca golfa amatera na svijetu, a to je postigao tako da je svaki dan tri, cetiri sata vježbao.

www.rocky_zitiste.co.sr

Post je objavljen 25.04.2007. u 19:32 sati.