Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ranchbubac

Marketing

danas mala od bebe ima mjesec dana!!!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Ova mala ljepotica danas ima mjesec dana a nema imena!?
Zato ja ovaj post posvećujem njoj i da mi napišete par imena za ovu preslatku damicu koja se boji svih. Bilo bi mi vrlo drago da napišete barem jedno ime za ždrijebe. Ne tražim nikakvo početno slovo samo ime koje mogu dat đaniju pa da on odabere reći ću kad budem išla na ranch koje je ime đani odabrao. Ja sam malenoj uspijela doć blizu i pomirisala me je ali se počela micat unazad. Jadnica boji se svega!!! Za imena napišite mi neko jednostavno naprimjer:neko ime u vezi one slatke bijele mrljice.Kao što ste u predhodnom postu vidjeli ja volim rikija i nadam se da je on onaj pravi kojeg ću voljeti!!! Inače Riki spada u skupinu jako brzih konja. Đani mi je normalno rekao da ga nemogu jahat jer je stvarno jako brz. Kad sam ja opičila brzi galop sa Morotom on se zagledao i meni poslije rekao da će vidjet. Nadam se da će reć da!! On je stvarno sladak!!!! Zapravo presladak!!!!
Mislim morate ga vidjet uživo jer tek onda ćete ga doživjet vrlo slatkim i bucastim. Pozivam sve rječane,opatijce,neznam koga ne kojima je blizu učka da dođu na ranch i da jašu da uživaju u ljepoti prirode i vrha učke. Najljepši je meni put od dva sata koji ide do Planika. Namjeravam opet ić jer bila sam samo jednom. Evo vam mog slatkog Rikija koji je stvarno presladak!!!! i nemojte zaboravit ime za malenu!!
pozza & kissa
Image Hosted by ImageShack.usmoro papa ne dirajte ga!!!-inače moro grize kad jede pa ne dirajte njega dok jede!!!!! dotakneš mu uho a on se digne gore kao grizli iza uši napred glavu i to još sa zatvorenim ustima.
evo opet mog rikija!!
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 23.04.2007. u 15:14 sati.