Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svakodnevnoblogiranje

Marketing

sranja nikad ne dolaze sama, a dolaze kad im se najmanje nadaš


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



Zašto uopće postoje sranja? I jesu li ona zaista nužna? Svi mi znamo onu staru, ništa nije savršeno, ali brate mili kad ti krene sranje za sranjem pitaš se s kojim su se razlogom baš na tebe obrušile sve nevolje tvog malog univerzuma.
Sranja nikad ne dolaze sama.
Lijepo su mi jučer uveli telefon i internet i tako ja odlučim danas malo urediti ovaj svoj blog, kad mi se laptop smrzo. Jednostavno se smrzo. I drž ne daj, nekako mi Gustokosin dragi preko telefona objasni šta da napravim i odmrzne se stari.
Nije to jedino sranje. Jutros mi je u wc-u procurio radijator i sad lijepo curi cijeli dan, i curit će dok se ne isprazni. Tu sam stvarno nemoćna, podstavila sam zdjelu i to je sve što sam mogla napraviti.
Popravim ja lijepo laptop kad mi se ugasi bojler i počne ispuštati nekakve neartikulirane zvukove. Nazovem ja lijepo majstora, a on mi, da me utješi, kaže da nitko ne popravlja takve stare bojlere, ali da će mi nešto sklepati dok ne skupimo oko 6 milja kuna za novu makinu. E da, trebamo staviti i sve nove radijatore, ali to će bit na rate. Svi mogu na rate, pa mogu i ja brate (mili).
Pa ti sad uživaj u novom stanu, doduše rabljenom, ali zar je moralo sve baš sad otići, baš danas kad mi je dragi u Budimpešti i nema njegove čvrste ruke da zakrpa sranja.
Čisto se bojim šta bi još moglo poći po zlu jer zaista sranja nikad ne dolaze sama, a uvijek dođu kad im se najmanje nadaš.

Post je objavljen 24.04.2007. u 16:35 sati.