Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justsimplegirl

Marketing

Pitanja od kojih boli glava...

Jeste li se ikada zapitali što je to deja vu? Kako možemo proživjeti već navodno proživljeni trenutak?
Postoji li život poslije smrti? Ako postoji kakav je? Nije valjda da ću završiti kao obrok crvima?
Da li voodo čari zaista djeluju? Kako se bacaju? Mogu li mi mnogo naškoditi?
Zašto sanjamo? Što su snovi? Reinkarniramo li se?

Ima još jako puno pitanja koja me u tom pogledu zanimaju. Ipak ne postoji gotovo niti jedna djevojka koja nije željela voljenog dečka "začarati" da ju zavoli. Surfajući po netu pronašla sam neke jednostavne "čari" no da to prakticiram, ne hvala. No sigurno bi se našla neka koja bi imala hrabrosti, u to ne sumnjam. U život poslije smrti vjerujem, ali ne znam u što vjerujem. Vjerujem u Boga i to štima, ali ne vjerujem da postajemo anđeli. Možda tijelo umre, a svijest je još uvijek na zemlji, među nama...

Ovo je iz jednog članka:"Duša čovjeka može se reinkarnirati, tj. ponovo roditi u ljudskom, ali i životinjskom tijelu, tijelu biljke, jednostaničnog organizma i bilo kojem drugom obliku. Poanta je da dostigne svoj maksimum, najviše stanje svijesti nakon čega ponovna rođenja i smrti nisu potrebne. Jedan autor je to jednostavno objasnio kao školu koja obuhvaća čitav svijet, koju ponavljamo i ponavljamo dok na kraju ne 'maturiramo'! Ipak zanimljivo je kakav nivo svijesti može dostići ljudska duša ako se 'preseli' u tijelo amebe."
Ja u takav pristup ne vjerujem! JA NE ŽELIM BITI AMEBA!

Iz istog članka:"
Vezano uz reinkarnaciju je i vjerovanje da postoje srodne duše. Kroz tu prizmu gledano, srodne duše su se poznavale i u prošlom životu, najčešće su imale blizak odnos, bilo familijarni, ljubavni ili prijateljski. Srodna duša ne mora nužno biti osoba suprotnog spola, kako se obično vjeruje, to može biti član obitelji, najbolji prijatelj, netko koga smo upoznali slučajno, ali te osobe obično 'znaju', osjećaju neku posebnu vezu."

U to vjerujem 99%, a onaj 1% nek ostane za znanost. smijeh


Ako imate kaj za nadodati, samo dajte thumbup


Ljubim vas sve po redu....i male i velike :)



Post je objavljen 24.04.2007. u 16:23 sati.