Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnaboa

Marketing

avril lavigne

Avril Lavigne!



Ona je Avril Lavigne, a njezin novi album 'The Best Damn Thing' od petka 20. travnja je u prodaji i donosi punk/pop/rokersku buntovnicu u svom najboljem izdanju! Avril Lavigne i ovaj put je hrabra, direktna i beskompromisna!

Prvi singl, pjesma 'Girlfriend', trenutačno je veliki hit na stranim i našim radiopostajama, uključujući njezin trenutačni plasman na petom mjestu američke ljestvice Billboard Hot 100 Singles. Značajno je da je Avril pjesmu 'Girlfriend' odmah snimila na japanskom, kinesko-mandarinskom i španjolskom jeziku, a ovih dana realizirane su i verzije na francuskom, njemačkom, talijanskom i portugalskom jeziku.

'Girlfriend' je producirao Dr. Luke, autorski je potpisuju Avril Lavigne i Dr. Luke, a osim ove, na budućem albumu posebnu pažnju zaslužuju pjesme 'When You're Gone' (Avril Lavigne & Butch Walker), 'The Best Damn Thing' (Avril Lavigne & Butch Walker) i 'Keep Holding On' (Dr. Luke & Avril Lavigne).


(+ Kliknite na sliku za uvećanje )

Atraktivni i provokativni videospot za 'Girlfriend' također postiže velike uspjehe. Pjesma 'Keep Holding On', koju je Avril skladala za film 'Eragon', dostupna je na web servisu iTunes, a soundtrack u izdanju Menarta i kod nas.

Velike uspjehe Avril postiže u Japanu. Tamo je singl 'Girlfriend' najprije ostvario najviši novi ulaz na ljestvicu singlova, prvo mjesto po airplayu i sedmo mjesto po prodaji, da bi odmah sljedeći tjedan započela prava vladavina Avril na japanskim ljestvicama. Na 'ukupnoj ljestvici' koja se temelji na trima faktorima: ukupnom airplayu, ukupnoj (realnoj) prodaji i glasovima glazbenih urednika te novinara, što znači da se praktički radi o najvažnijoj ljestvici u Japanu – Avril je već treći tjedan za redom uvjerljivo na prvom mjestu!

U cjelini, novi album može se opisati kao energičan pop/pop-rock/pop-punk album, prepun osjećaja, dubine umjetničkog izraza i skladateljske kreativnosti, a sve protkano poznatom beskompromisnošću kojom se Avril s pravom može ponositi.

U svakom slučaju, radi se o albumu koji vrijedi poslušati! A odgovorite li točno na naše pitanje, možda u našoj Nagradnjači osvojite jedan od četiriju albuma Avril Lavigne. Rezultate objavljujemo sljedećeg tjedna.


Avril-girlfriend



eto post hehe nisam večinu toga pisala ali nema veze glavno da je post gotov nadam se da vam se pjesma svidjela a i spot mi je zakon........vidimo se do sljedećeg posta.

Post je objavljen 23.04.2007. u 14:13 sati.