Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/012station

Marketing

Postaja 012 translatirana u novi kvadrant


Sve je rečeno u prethodnom postu i komentarima koji su uslijedili, pa se nećemo ponavljati.

Zbog dosadašnjih postupaka uredništva do sada sam svjedočio već nekolicini odlazaka većih blogerskih imena. Bilo je to zbog gubitaka komentara, ali i zbog uredničkog ne reagiranja na mobbing nekih, pa su mnogi poznati i nepoznati blogeri ovdje potpuno prestali ili znatno usporili tempo objavljivanja. Mnogi od njih su mi u privatnim kontaktima rekli da ih ovakvo stanje u ovoj blogosferi troši i zamara. Jer ovdje stvari funkcioniraju isključivo po babi i stričevima. Odluke se donose po nekim čudnim zakonima poznanstava i nadasve apsolutistički, dok stvari funkcioniranju u stilu privatnog *ebodroma.

E pa neće ovog nitko *ebat za moje novce, dok na mojim klikovima i statistici zarađuje. U jednu ruku mi je teško što napuštam ovdašnje vjerno čitateljstvo, ali... ovakva tiranija zahtijeva odgovor. S vremenom će im se takvo ponašanje odbiti o glavu. Na žalost čovjek reagira tek kad se njemu nešto takvo dogodi, ali ima vremena... doživjet će te i vi nešto slično. Ako ne sutra, onda prekosutra.

Stoga kada se odlučite otići, imati će te potpunu tehničku potporu ove svemirske tvrtke. Snimite sve svoje dosadašnje postove i tvrtka JET MANGA Ltd. for space transport and services će vam ih izdati kao knjigu pod ISBN brojem. Potpuno besplatno. Time će vaš ovdašnji višemjesečni ili višegodišnji trud biti spašen od budućeg propadanja i brisanja, te za vijeke vijekova u devet primjeraka pohranjen u arhivi Nacionalne sveučilišne knjižnice. Kao svako drugo knjižno izdanje...


Svako dobro vam žele

zapovjednik korporacijske galaktičke flote - Manga
zapovjednica svemirske postaje 012 STATION - Andreja
sa kadetima i posadom postaje

...od sada na novoj virtualnoj;

http://012station.bloger.hr

...i staroj Real Life adresi:

mi uvijek idemo dalje...



Post je objavljen 29.04.2007. u 00:12 sati.