Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lililala

Marketing

EKSKLUZIVA: Kako postat totalni psihički slučaj pred cijelim gradom u roku od samo tjedan dana?

Image Hosted by ImageShack.us

Ako želite napravit totalni psihički slučaj od sebe u samo tjedan dana, Sanja za vas ima rješenje iz primjera u svom privatnom životu. Vrlo dobro rješenje.
Recimo da vam se iz nekog nepoznatog razloga baš previše ne sviđa bivša cura (Tanja) vašeg bivšeg dečka (Marka)- i za to ima lijeka.

Recimo da se ta bivša cura Tanja ima novog dečka Gorana. Vi s njom u životu riječ niste progovorili nit vam je ona išta nažao učinila, al ne smeta.

Pa recimo možete izmislit totalno nebuloznu priču o tome kako je Tanja prevarila Gorana sa vašim zajedničkim bivšim dečkom Markom i to reć Goranu. Goran vas ne doživljava baš previše, pa zašto to ne biste rekli i vašem zajedničkom bivšem dečku, Marku...

Ali eto,možete otić korak dalje, i Marku reć da vam je Tanja rekla da su bili skupa dok ste se vi, ona i njen dečko vozili skupa i dok je padala kiša. I možete se samo ponadat da netko ima IQ čak ispod vašeg da to povjeruje.

Ali to vam još nije dosta.

Nakon što vas Tanja i Marko u facu pitaju da li je istina da govorite okolo svoje nebulozne pričice, vi mrtvi-hladni potvrdite da je istina sve to šta ste u hodu izmislili i još kažete da vas to ne zanima, pošto su svi ostali glupi, a vi ne.

Onda nakon što Tanja deklarativno objavi da lažete, pošaljete na nju svog pit bulla od frendice da se malo izdere na nju i gurne ju niz stepenice.
I eto...nakon što svima postane jasno da serete, lažete i još nećete priznat već glumite žrtvu...ČESTITAM...uspjeli ste proć test i postat totalni psihički slučaj za one dobre stare ustanove na Rabu.


Post je objavljen 23.04.2007. u 11:16 sati.