i mislim to zbilja doslovno. Jučer smo ja i moja M. zajedno s našim društvom što blogera što jabučara, što zubara, što mužikaša na Bandeku napravili roštilj.
60 čevapa, 30 kobasica, 2 kile svinjskih kotleta... otprilike je bio jučerašnji menu. Napomena: ako pečete roštilj, pecite sa podravskim drvom. Najbolje gori. Još jedan insider tip... Pevec ima akciju roštilja i ugljena .
Da ne bi ispalo da smo samo žderali , bilo je tu i športskih aktivnosti (što badmintona, što naganjanja, frizbi je također bio u igri), iako moja M. misli da je frizbi igračka za pesa a ne za človeka. . Da, bješe tu i poderanih gaća (znaju koji su ) a i znojavih majci.
Doduše, neki su i radili cijelo vrijeme (moja malenkost) za roštiljem, a M. već viče da je to samo izgovor za nebavljenje športom.
Zato se danas od rana jutra radi. Ja sam bio već i na poslu (da, u HNK se radi i nedjeljom... ponekad ), a dok sam došao doma M. je počela radnu akciju , kao u najboljim danima ex-Juge, i to u razmjerima gradnje ceste Bratstva i Jedinstva
Uglavnom, nakon pranja svih prozora, kupaone, wc-a i usisavanja ruke mi otpadaju. Naravno, i M. je prilično vrijedna, da ne bi bilo zabune. Kuhinja već duže vrijeme nije bila tako blistava, kao da je nova.
Da, možda će nam neki prigovorit da se i Bog odmarao u nedjelju i da nije to dan za rad, ali kako naslov kaže...
Pozdrav svim našim dragim prijateljima...
I.
kisi kisi
M.
Post je objavljen 22.04.2007. u 12:59 sati.