Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/holyfighter

Marketing

Tjedan u kojem sam planirao brzu i kratku dijetu

Ovaj tjedan sam planirao biti na dijeti i jesti posni sir, tunu, salate,...
Realnost je da je na poslu bilo izvanredno dinamično i stresno, iako je trebao biti mirni tjedan. Posljedica je da sam neke obroke preskočio, ručak pojeo tek navečer, a navečer sam pojeo i više od ručka,... prehrambeno gledano katastrofa. Vidjet ću kakva će biti težina u ponedjeljak.
S aspekta vježbanja ovo mi je bio šesti tjedan kako radim isti program. Program koji radim je namijenjen za 12 tjedana, ali predviđa određene promjene u 7 tjednu. Moram malo pogledati i pripremiti se.
U ovih šest tjedana sam u nekim vježbama povećao kilažu, a u nekima samo povećao broj ponavljanja. U svakom slučaju napredak postoji (subjektivni). U svojim ranijim treninzima u teretani obično sam mjerio opseg određenih dijelova tijela i time pratio utjecaj vježbanja. Ovaj put nisam i moram priznati da mi je žao. Volim pratiti objektivne pokazatelje.
I ovaj tjedan sam trčao. Konkretno danas. Počeo sam dostizati svoja prolazna vremena od prije godinu dana. Trčim jednom tjedno. To je više simbolično, nego što se s tim može ostvariti neki cilj. Za ozbiljnije treninge trčanja bi trebalo izdvojiti bar tri trčanja tjedno, otići i na brdske treninge,...
Što sam stariji, imam sve više interesa, obveza, ali istodobno sam u svemu tome površniji, a samim time i sve manje učinkovit i uspješan. Počelo me to smetati.
Kao da zavidim ljudima koji žive na jednom kolosijeku i uspješni su, pa makar na tom ograničenom području. Širina ima cijenu,... baš kao i ograničenost. smijeh

Post je objavljen 21.04.2007. u 11:25 sati.