Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kraljicamira

Marketing

MEĐUGORJE




Dragi moji, vratila sam se iz Svetišta Kraljice mira. Napunila sam duhovne baterije mirom, strpljenjem, ljubavlju, neosuđivanjem drugih i prihvaćanjem svakoga onakav kakav je. Trudit ću se zadržati to što duže, i živjeti prema porukama naše Gospe. Bila sam 3 dana u Međugorju, ali mislim da bi bilo idealno provesti tamo bar tjedan dana. Posebno me dotaknuo prostor "Oaze mira" koji sa pravom nosi taj naziv i "Kraljice mira-potpuno tvoji po Mariji k Isusu".

Ovaj put krenula sam zahvaliti Gospi za sve milosti koje primam. Puno puta bih željela da se neki problem riješi danas, istog trena, ali kad prepustim teret i svoj križ Isusu na Oltar, kad prihvatim tu teškoću koja mi je dana, sa ljubavlju, kao da nestane strah, kao da je teškoća manja, jer nisam sama... Tu je Isus koji nosu taj moj križ, tu je i Šimun Cirenac u nekoj drugoj osobi, i tu je moja Gospa koja me čuva, i anđeo čuvar koji bdije.
Uvijek me iznenadi tisuće hodočasnika iz svih krajeva svijeta koji hrle na ovo sveto tlo da donesu svoje patnje, boli, bolesti, molbe, ali i oni koji dolaze zahvaliti Majci našoj za silna ozdravljenja, iscjeljenja , oslobođenja.
Na brdo Križevac krenula sam bosa, i kao da me netko donio do gore, kao da nisam hodala preko tih silnih kamenja...

I ovaj put sam imala priliku doživjeti i vidjeti "vrtnju križa" na Križevcu i to je poseban doživljaj, kao da je taj križ čovjek koji se vrti u krug.

Gospa nas preko svojih poruka poziva na post o kruhu i vodi srijedom i petkom. To mi je izgledalo prije teško, nezamislivo, ali uspjela sam to ostvariti bez velikih napora ( ovaj tjedan). Pa to su samo dva dana u tjednu kad je i poželjno da očistimo naš organizam, i da se naša duša hrani duhovnom hranom kroz molitvu, posebice molitvu Krunice. Nastojat ću se pridržavati onoga što sam obećala sama sebi i Gospi, jer toliko malo traži od svakoga od nas. A u porukama nas moli da molimo, molimo, molimo, jer tek tako ćeto postići mir u svome srcu, mir kojem svi težimo, mir kojeg svi tražimo, često na krivim mjestima, i često u krivim osobama.
Isus dolazi svojim učenicima nakon svog uskrsnuća kroz zatvorena vrata, ali ne može doći kroz zatvorena vrata našeg srca. Zato je tu Gospa koja će nas dovesti do svoga Sina.
Želim vam svima blagoslov naše Majke i da kročite putem ljubavi i mira!

Post je objavljen 20.04.2007. u 18:05 sati.