Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cocktailbridge

Marketing

Dokumentarac

Pred par dana na youtube se pojavio dokumentarni film u pet desetminutnih nastavaka o mladom kanadskom paru Vince Demuy i Gavin Wolpert.



Vince Demuy naučio je bridge od svog oca u jedno popodne, a sljedeći dan osvojili su parski turnir u svom klubu! Gavin Wolpert bridž je naučio od svoje majke, profesionalne bridž igračice.



Zajedno su napravili veliki uspjeh pobjedivši na Spingold turniru. Pobjeda ih je lansirala kao nove mlade zvijezde na bridž sceni. Nakon turnira su dobili i prvi stalni profesionalni timski angažman.



Nakon uzleta slijedila je kriza i katastrofa na kanadskim timskim kvalifikacijama. Partijanje do tri ujutro sukobilo se sa prvom sjednicom u 8 i 45 ujutro. Rezultat? Zaostatak od 40 i nešto IMP-a.



Nesigurnost se uvukla u igru, ali Gavin pobjeđuje sa svojom djevojkom šveđankom Jenny Rymann i budućom suprugom na Blue Ribbon parskom natjecanju.



Zadnji nastavak prati njihov nastup u profesionalnom timu, nakon kojega su im se putevi razišli. Podebno je zanimljiv interview sa Ericom Kokishem, trenerom svih trenera o njihovom paru, što je u stvari dobar pokazatelj što je raditi nakon početnih uspjeha i što uništava partnership.


Post je objavljen 20.04.2007. u 21:56 sati.