Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zilet

Marketing

Božica, ljuuubavi moja....


Danas sjedim na kavi negdje u gradui gledam u bijeli zid na kojeg je netko iskasapio grafitom: “Džabe si krećio!”. Osjećam se jednako glupo. Nevjerojatno je kako sve krasno funkcionira dok me gaze kolokviji, ispiti, rokovi i kad si u vugla natrpam sve one gluposti..

Rokovi su davno završili a meni u glavi totalni nered... počeo opet o ženama razmišljat..

Preko dana je okej ali u sitne sate u glavi kaos. Flešbek.. vrte se svi filmovi... pročitane knjige... posebno Bukowski: “Sve naše najveće ljubavi uvjek neko drugi jebe” i svih ti klasici pa i one sirovine tipa: “Jebem ti dan kad se žene prestalo zavodit toljagom!”. I onda BUM! Prosvjetljenje! Sjetim se pokojnog Đosera iz “Atomskog skloništa” i njegove pjesme “Žuti kišobran”. Znate tu stvar... Kupio si je jedan mali žuti kišobran da mu zamjeni Sunce kad pada kiša. Kupio si je i plastičnu lutku da zamjeni njegovu dragu kad padne noć i to upravo zbog sve te vaginalne manipulacije.

Savršena ideja! Kupit ću si plastičnu ženu! I to jako jeftino! Ideja uopće nije loša kad bolje razmislim. Bit će uvjek tiha, uvijek na raspolaganju, i u svemu djelit će mišljenje samnom. Neće biti potrebe za šminkanjem, kremama noćnim, polunoćnim, dnevnim, anticelulitnim, za ovlaživanje kože, za bjelila, crvenila, ni anticrvenila . Neće sjediti 2h dnevno pred ogledalom čupati obrve kako bi nakon toga uzela ono nešto i s time pokušavala nacrtati nešto nalik obrvama. Imati će plastične obrve; i nokte; i trepavice; i plastične sise po mjeri... Ostat će mlada i najlijepša zauvjek ( i nikad problema s kilažom: uvijek 2 do 5 kg ovisno o tome što nosi na sebi ).
Ukratko... BITI ĆE IDEAL DANAŠNJE MODERNE ŽENE!

A ja ću biti moderan muškarac. Da. I kad se ja i “Božica” vratimo s medenog mjeseca (Gay Pride-a u Parizu) osnovat ćemo udrugu za promicanje i borbu za prava plastičnih i poluplastičnih žena i srodnih im manjina.

U PM kud ide ovaj svijet!?!?!?!



Post je objavljen 20.04.2007. u 18:19 sati.