Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/trigona

Marketing

Go with the flow i tako to.

Još godinu dana starija. I par dana. Pametnija? Baš i ne brijem tak.
Igram igrice. Mogu se pohvaliti da već par dana držim 3. mjesto u tamo nekoj arkadi.
Riješavam zagonetke. Tu baš i nisam bolja od ostatka.
Registrirala sam si pay pal na maminu karticu (naravno da ne zna; samo joj pare utrljam), pa više ni po dućanima ne hodam.
To je zapravo jedina pozitivna promjena. U životu mi se dešava jedino to da mi je auto na tv-u u reklami.
Pitam se da li se trebam zabrinuti ako bar jednom tjedno bar nekakvog alkohola bar par komada moram izliti u sebe da bi mi duša bila na mjestu.
Korizma je prošla. Ne držim se odluke da ću pušiti max 2put tjedno. Zašto da brinem i očajavam kad mogu živjeti u zaboravu...
Uskrs me dokračio. Previše je to slobodnog vremena, a hrane pogotovo. Na dijeti bum danima.
Ruka me još uvijek boli i sve si mislim kak možda nije iskrenuta, iščašena ili kaj već, nego da su to godine u pitanju - možda neki artritis ili reuma.
Šogorica me ispilala s nekim frajerom za mene, pa sam sad proširila glas da tražim frajera. Ali bez upoznavanja. Slike na mail, pa ću birati. U 2 tjedna niti jedna nije stigla. Toliko o tome. Sva sreća pa prokleta nada umire posljednja. U mom slučaju vjerojatno nikad.
I opet se ponovila prošla godina! Svi su zaboravili na moj rođendan. Ovaj put im nisam slala sms-ove, niti im drugi dan prigovarala. Odustala sam od preodgajanja ljudi. Trebala sam dobiti victoria's secret badić na poklon, ali ni od toga niš. Opet bum na plaži bez sisa.
I tak... Odoh se igrati dalje... A i neš sam načula da victoria's secret ima šipment u HR.

Post je objavljen 19.04.2007. u 14:30 sati.