Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/uvelikomstilu

Marketing

Photo session


Neznam dal sam vam ikad prical o Photo sessionu mene i mog frenda.. onak kolko se sjecam i kolko poznajem svoju arhivu nisam vam prical o tome...pa u zadnje nam se vrijeme to nekak cesto
desava...mozda zato sto smo stariji i sto sve vise i vise pijemo...jedino imamo jedno ogranicenje a to je da ja imam vozacku i do 23h navece nesmijem piti ali poslje toga se vise nezna ko pije ko placa.. pa eto zadnji nas Photo session je bio na veliku subotu nakon kaj smo prosli po okolnim selima da vidimo kak ljudi naprijedu sa paljenjem krijesova...Clique se velikodusno ponudio da bi platil pive i tako sve je krenulo sa dvije flase litarnih panova...i zderemo mi zderemo taj alkohol i nestane panova.. i kaj sad jebiga moral sam ici u kuhinju i uzeti 10l demizonu da nam natocim vinceka.. i deremo mi dalje.. i njmu sine biserna ideja kao i svaki put kad se obzderemo da se slikamo.. reko kaj ne... daj fotic i ajmo u nas poznati Photo session...narvno nebi pisao ovaj post da nemam neki prilog za vas.. znaci neki filmic ili koju fotku.. sve ce biti detaljno opisano!!!

Eto kod prve slike mozete vidjeti da smo u alarmantnom stanju..a u istom smo i vrlo nugodni za oklinu kao i za same sebe...dakle tu se zapravo vidi kak zgledaju zagorci kad si spijeju.....a sad mali filmic koji je cisti dokaza tome da smo pijani jer kad mi pjevamo ovakvu koruzu znaci da se vinceko ili nekaj drugo vec jedno vreme kalobinci u nasim utrobama.... pa onda ajmo svi...UDARA U GLAVU KO SAMPANJAC....E a na ovoj sliki ja vec nisam mogel ni piti ni popevati.. ooooonak bas mi je bilo vec svejedno...No u skoro istom trenutki lik koji je s menom pil je zedan ko GRABA i vidite usne su mu suhe pa mora da se oblizne kao krava... ova duga ruku mi je na nuzdilu samo iz razloga toga jer mu nutarnji organi vec plutaju u alkoholu ili drugim rijecima pun je sebe pa mora da se isprazni!!
Do sljedeceg susreta zivi bili...


Post je objavljen 18.04.2007. u 17:25 sati.