Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bljestavilo

Marketing

Kada sunce opali po glavi

Jedva sam dočekala ovo toplo i sunčano vrijeme da se mogu kao gušterica izvaliti negdje u gradu i upijati sve zrake sunca.
Najbolje mi je ovo prijelazno vrijeme – iz hladnog u toplo… možete se zbilja svačega nagledati po Zagrebu. Samo odaberite mjesto na relaciji Kaptol centar – Tkalča – Trg – Bogovićeva – Cvjetno. I show počinje. Dižu se zastori.
Dok neke žene već hodaju golih nogu u minicama i nabadaju štiklama, druge se ne izvlače iz zimskih vesta i čizama.
Najbolje su mi one zagorene --> 3.stupanj opeklina po faci i tijelu iz solarija, zblajhana kosa da graniči sa sijedom, 35 kg sa krevetom (zato i jesu živčane i samo puše), naočale za varenje preko cijele face (imam i ja jedne), torba dva sa dva i pas na baterije. I napućena usta… da, kao ne kuži se.
Prototipi Donatelle Versace, da skratim.



Iza njih uvjerljivo vode ženske tzv. klonovi. (ovca Dolly je sada pala u drugi plan, a i jadnica sada stoji kao izložbeni primjerak u muzeju.) Kao da si ih sve copy-paste jednim klikom miša i razbacao ih po gradu. Sve odreda nose tajice svih boja i dezena, balerinke, rajf (pa i ja nekad isto ali rijetko, šta ću, očito nas je netko hipnotizirao i sada kao zombiji slušamo naredbe i hodamo) … i lažne Gucci, Louis Vuitton, Fendi torbice oko struka (one koje nose nogometaši oko struka). Ne razumijem kako im nije glupo kupovati te torbice kada ih ima milijun cura u gradu. Al' ajde… bar će tržnice profitirat.





Još jedna zanimljiva skupina je ona «bez kompleksa». Bez imalo srama tri sloja trbuha se preklapaju ispod majice do pupka ili jako pripijeno uske majice. Minjak i noge sa listovima radi kojih bi se posramio i Silvio Marić.
Neka, ajde… lijepo je to kada ljudi nemaju komplekse, pa neće samo zgodni hodati u minici? (Ili da ;) )



Nisam se još našla sa harlekinom s kojim trebam raditi. Mislim da će susret biti ovaj tjedan. Dobila sam još onakvih mailova sa predivnim riječima. Sada sa nestrpljenjem iščekujem susret i veselim se svakom novom mailu jer se odlično nasmijem.
Prestala sam se uzrujavat radi takve osobe – nije vrijedno. To je samo još jedan pajac u nizu pajaca sa kojim ću se susretati u životu.
Ma baš mu hvala što mi omogućuje dodatne sate smijanja tokom ovih napornih, ispitima zatrpanih dana.
Eto, iz svakog zla – neko dobro.smijeh



Kibam… do čitanja… kiss




Post je objavljen 16.04.2007. u 22:05 sati.