Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rakijajezakon

Marketing

CSI:Croatia

Eto ljudi, dugo me nije bilo, a još duže nije bilo mojih tekstova, pa eto. Napisao sam novi serijal CSI-a. Nadam se da će vam se svidjeti kao i prošli. uuživajte. za par dana ćete ovo moći i downloadati sa bloga.




CSI: Croatia

1. Epizoda: "Kirin i mrtvac"

Nađeno je truplo pored staračkog doma, a prijavu je podnio gospodin Kirin. Po stupnju raspadanja i smradu sumnja sumnja se na smrt unutar zadnjuh 12 sati. Na mjesto zločina stupaju forenzičari. Uz truplo su pronašli iglu, konac, ruski nožić (sastoji se od malog nožića za skidanje folije sa boca i 20 vrsta otvarača za boce.), bocu kalovačkog piva i osobnu iskaznicu. Mrtvac se zvao Ramiz, a bio je rođen 12.12.1912. kada su to vidjeli, CSI ekipa se počela povlačiti sa mjesta zločina, dok policija nije ništa kužila. Kirin je upitao jednoga od frenzičara: "Zašto odlazite!? ar ste već gotovi?",a forenzičar odgovara: "Vi ste ga prijavili, je tako?", Kirin šuti, "Nisam ni sumnjao. Akademik sa JuBito-a koji ne može prepoznati živog čovjeka od mrtvaca!", a Kirinu kao i uvijek ništa nije jasno, "Ramiz star je 95 godina, cigan i pijan je... Šta bi trebao mirisati na cvijetiće? Sutra seopet možeš očekivati na Ju Bi To-u, akadmski obrazovani glupane!"
Slučaj riješen.


2.Epizoda: "Mučitelji"

Mlada dama je prijavila ubojstvo u svome stanu. Prilikom dolaska policije i forenzičara, dočekala ih je u nekakvoj kričavo-zelenoj minici, mrežastim čarapama i prsluku od zelenog lateksa sa dekolteom do pupka. Forenzičari su počeli tražiti tragove, a policija se bacila na ispitivanje svjedokinje. Policija je saznala da je jučer dama napravila tulum u kući, i da je mrtvac njen dečko. Forenzičari su pronašli mrtvaca, ljeplivom trakom vezanog za stolicu, sa otvoreim ustima i ičima. Sve je upućivalo na smrt pod mučenjem. Zgrčeni mišići, krv iz ušiju, izgledalo je da se uzaludno pokušavao osloboditi. Forenzčari su rekli policiji da privedu svjedokinju, te da je oni moraju malo proispitati.
U sobi za ispitivanje su sjedili gospođica i forenzičar, te je ispitvanje započelo:
-"Što ste jučer radili na partyju"
-"Plesali, opijali se i tako dalje."
-"Kakva se muzika slušala."
-"Turbo Folk!"
-"Tako znači.. Uhitite je!"
Gospođici ništa nije bilo jasno, te joj je forenzičar počeo objašnjavati:
"Rekli ste dečku za party, a kako je on bio metalac, htio vam je pozvati policiju. Vi ste ga zavezali u podrum, i napucali Turbo Folk do daske, od čega je on na kraju umro od odumiranja mozga!"
"A kako vi to znate!?" upitala je gospođica, a on odgovori: "Zato jer ste odjeveni kao jeftina drolja i vaš je dečko nogama po prašnjavom podu ispisao: "Kuja me želi ubiti Turbo Folkom! NEKA MI NETKO SKRATI MUKE!!!". Sam pogodio?", a dama se branila šutnjom.
Slučaj riješen.


3.Epizoda: "Kakica"

Pred neboderom je ležao mrtvac sa po pilično velikom ozljedom na glavi, koaja je sigurno i izazvala smrt. Autopsija je to potvrdila, te je našla tragove neke smrdljive smeđe čestice i vode... Po katovima nebodera su ispitivali svjedoka. Kao i inače, nitko ništa nije ni čuo, ni vidio. Isti se slučaj dogodio prije nekoliko godina isto ispred te zgrade. Ispred jednog stana su nanjušili grozan smrad, te su stanara priveli na ispitivanje.
-"Gospodine, recite mi što ste radili jučer na večer?"
-"Srao sam. a vam stalno serem."
-"U stanu smo vidjeli da vam je školjka zaštropana, pa di ste onda pobogu srali!?"
-"Pa u kesu! I kesu sam bacio u zamrzivač, da manje smrdi."
-"Da pogodim, više niste imali mjesta u zamrzivaču, pa ste jednu morali nekamo izbaciti da bi ova stala u zamrzivač?"
-"Da, kako ste pogodili?"
-"Zato jer je žrtvu ubilo smrznuto govno! Koje ste očigledno vi izbacili iz stana."
-"U jebo te, znači ja serem projektile..."
Tako je slučaj zaključen ubojstvom iz nehaja. Počinitelj je osuđen na mjesec dana zatvora za ubojstvo i novčanom kaznom od 500 kn za nezakonito odlaganje fejkalija.
Nije li naše pravosuđe pravedno?


4.Epizoda: "Najkraći slučaj"

U policiju su dojavili da je u sabor postavljena bomba, te da će eksplodirati za 15 minuta.
-"Tko im jebe mater, neka crknu već jednom, biti će nam svima bolje."


5.Epizoda: "Majka ga baš i nije voljela"

Pronađen je leš muškarca u ranim dvadesetim godinama ispred pekare. Autopsija je pokazala da je čovjek na smrt pretučen. Uspostavlja se da je to sin vlasika pekare, albanca Ramiza Kenjara. Rmiz osobno je priveden na ispitivanje:
-"Čuješ ti Ramiz, sin ti je gotov, zašto si ga pretukao?!"
-"Ja!? šta ja!? Ti gljupa čovek, si mene me našla da zajebava sa ta gljupost i reklja da ja pretuklja moja otrok!? Ti ljuda čovek!"
-"Ako nisi ti? Tko je!?"
-"Od kud ja će da znja!? Pa ja samo gljupa šiptar. Toljiko gljupa da žena dozvolji da sin nazove Ismet!"
Tada je sve bilo jasno. sada je gospođa Kenjar privedena na ispitivanje:
-"Vi ste sinu dali ime Ismet?"
-"Ja sam osobna dalja ime svoja deca."
-"Onda ste vi krivi za njegovu smrt!"
-"Oće gljpa poljicajo rekla kako ja bila kriv!?"
-"PA ŽENO GLUPA I JA BI GA TUKAO DA SAM ZNAO DA SE ZOVE ISMET KENJAR!!!"

Slučaj zaključen.


ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

Post je objavljen 14.04.2007. u 20:42 sati.