Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srebrnosiva

Marketing

Samo vedro i veselo

Jupiii pregorio mi usisavac, ne mogu a da se ne nasmijem, ma nema veze sto je neki dan pregorila i pegla.
Gledam to s vedrije strane, dakle, ne moram peglati rublje (auuuuuuuu koliko vremena za net), ne moram usisavati i puzati po stanu, jooooos vremena za net i kojesta drugo.
Tako sretna sto imam vremena, ma odlucim kupiti cvijeca koje cu posaditi na terasi, aaaaaaaaaaa ne radi lift, ma zar mislite da je to strasno? Niti govora, zamislite liniju, cvrste misice, srecu i poletnost moju, nosila s lakocom moje paketice i vrecice i td. kao vjeverica na svoj kat,...hm da vjeverica...
E, a sad dolazi jos vedrija strana ovih dogadjanja. Naravno, kupovina nove pegle, novog usisavaca. Ali to uopce nije problem za nas penzice, samo se masimo za svoj "ducanik" i hop la, pare van i stvari su tu. Trgovci se razlete od ljubaznosti da mi objasne koji mi usisavac bas treba (tu su vam prospekti), a pegla, ma bas ova pegla, ma skoro sama gospodjo kad vam kazem, he he.
Joj a kako bez ljifta da ih donesem u stan?
Znaci za sada nista od toga.
Super, u setnju zguzvana, ali vedra i vesela od gimanstike po stepenicama, odmorna od ne pospremanja , polugladna, jer nemos punog zeluca u kupovinu a ni uz stepenice, bas sam otkacila..
I sad recite da nema razloga za veselje, bas...

Post je objavljen 14.04.2007. u 15:35 sati.