Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

COACH OF THE YEAR NOMINEES: PG Avery Johnson (doveo Willisa!!), SG Jerry Sloan, SF Sam Mitchell...


Image Hosted by ImageShack.us
In the most recent issue of ESPN the Magazine, there's a neat little item about how former Duke player/current Atlanta Hawks forward Shelden Williams (three double-doubles this season and 28 rebounds in the month of February!) is dating Tennessee star Candace Parker. (Link by Tomislav Pakrac, magazin Superkošarka)..

Na programu NBA lige bila su samo dva susreta. Los Angeles Clippersi su u gradskom obračunu kao gosti slavili protiv Lakersa 118:110, dok je Cleveland bez većih problema porazio New Jersey 94:76.

Premda je Kobe Bryant po deveti put ove sezone ubacio 50 i više koševa Los Angeles Lakersi su u svom Staples Centru izgubili od Clippersa. Bryant je utakmicu zaključio sa 50 koševa i 9 skokova, međutim u posljednjim minutama utakmice promašio je nekoliko otvorenih šuteva što je na koncu i presudilo.


NAJBOLJE JUČERAŠNJE AKCIJE (13/04/07)..

"Kobe je odigrao briljantnih 48 minuta, međutim na koncu je ostao bez goriva," kazao je trener Lakersa, Phil Jackson. Osim Bryanta dvoznamenkasti broj koševa u redovima Lakersa upisali su Smush Parker (19) i Maurice Evans (11). Bio je to 39. poraz Lakersa ove sezone uz 40. pobjeda i trenutačno drže sedmu poziciju na Zapadu. Stepenicu ispod njih su Clippersi sa 38 pobjeda i 40 poraza. Najzaslužniji za trijumf u Staples Centru bili su Corey Maggette (39) i Elton Brand (32).

U drugom dvoboju večeri Cleveland je u Quicken Loans Areni porazio Netse 94:76. Ključnim se pokazala treća dionica igre koju su Cavsi dobili sa 17 koševa razlike (36:19). Junak u 47. pobjedi Clevelanda ove sezone (32 poraza) bio je ponovo LeBron James koji je ubacio 35 koševa, uz 8 skokova i 4 asistencije.


VINCE CARTER RARE MIX by SUNDAZEFOSHO..

Solidan je bio i Larry Hughes sa 19 koševa i 6 asistencija. Ovom pobjedom Cavaliersi su ostali u igri za drugu poziciju na Istoku. Goste, koji još uvijek nisu osigurali plasman u doigravanje, predvodili su Vince Carter (26 koševa), Mikki Moore (11 koševa) i Jason Kidd (8 koševa, 11 skokova i 8 asistencija).


HINA



Post je objavljen 13.04.2007. u 07:34 sati.