Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

Mavsima rekordna 30. gostujuća pobjeda, Gira & Šveđo DNPs...


Image Hosted by ImageShack.us
ROY ABOUT TO BECOME R.O.Y. (Copyright 2007 NBAE (Photo by Sam Forencich/NBAE via Getty Images))..


Košarkaši Utah Jazza odavno su osigurali naslov pobjednika skupine Northwest NBA lige, ali u posljednje vrijeme igraju vrlo loše, te bi im se vrlo lako moglo dogoditi da izgube prednost domaćeg terena protiv Houston Rocketsa u prvom krugu doigravanja. Utah je u srijedu navečer izgubio sa 106-115 od Denver Nuggetsa što mu je peti poraz u nizu, te sada imaju dvije pobjede i utakmicu manje od Houstona.

S druge strane, Nuggetsi su upisali sedmu uzastopnu pobjedu, te s velikim samopouzdanjem gledaju prema doigravanju i vjerojatnom sudaru sa San Antonio Spursima. Pobjedu Denveru u Salt Lake Cityu donijeli su Carmelo Anthony sa 32 koša i Allen Iverson sa 22 poena i 12 asistencija. Najbolji kod Jazza bio je Matt Harpring sa 31 ubačajem, dok naš Gordan Giriček nije ulazio u igru.


NAJBOLJE NOĆAŠNJE AKCIJE (12/04/07)..

Detroit Pistonsi i teoretski su osigurali prvo mjesto na Istoku uoči doigravanja 104-99 pobjedom protiv Orlando Magica. Chauncey Billups (28) najbolji kod Pistonsa, a Grant Hill (22) kod Magica. Kako sada stvari stoje, Pistonsi i Magic mogli bi se ponovno sresti u prvom krugu doigravanja.

Iako su osigurali najbolji omjer u ligi nakon osnovnog dijela sezone i što su na gostovanju kod Minnesota Timberwolvesa igrali bez četiri standardna člana prve petorke Dallas Mavericksi upisali su novu uvjerljivu pobjedu sa 105-88. Austin Croshere (19) najbolje je iskoristio odmor Nowitzkog, Stackhousea, Harrisa i Dampiera, dok je kod domaćih, koji su igrali bez ozlijeđenog Kevina Garnetta, najbolji bio Justin Reed (17).

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Phoenix Sunsi zadržali su dvije utakmice prednosti u odnosu na San Antonio Spurse u borbi za drugo mjesto na Zapadu 109-91 pobjedom protiv Seattle SuperSonicsa. Shawn Marion (24, 10 skokova) bio je prvo ime domaćih, a Rashard Lewis (30) gostiju.

San Antonio Spursi su zahvaljujući odličnoj igri Tima Duncana u posljednjoj četvrtini svladali Sacramento Kingse sa 109-100. Duncan (26, 13 skokova) je postigao 13 koševa u posljednjih 12 minuta, te tako anulirao odličnu igru Mikea Bibbyja (22) i Francisca Garcije (22).


FOOT LOCKER DUNK CONTEST: Mike Conley Sr. did sick dunks..link by Catinelli

Prošlogodišnji prvak Miami Heat osigurao je naslov prvaka skupine Southeast 85-82 pobjedom protiv Washington Wizardsa. Pobjedu je sačuvao Alonzo Mourning koji je 7.8 sekundi prije kraja kod rezultata 84-82 blokirao šut Antonija Danielsa za tricu. Antoine Walker (19) predvodio je Heat, a Brendan Haywood (14, 10 skokova) Wizardse.


HINA



Post je objavljen 12.04.2007. u 07:34 sati.