Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/spletkesrca

Marketing

Aukcije za pomoć Anji

Pomozimo maloj Anji
Neki dan sam naišao na par blogova koji imaju postove s linkom do ovog bloga, pa sam se i ja odlučio na neki način pružiti podršku! Naime, Anja je djevojčica koja od rođenja boluje od cerebralne paralize i teške epilepsije. Anji je pomoć zaista potrebna, i 5.00 kn, iako je za Vas malo, za nju nije. Kako pomoći djevojčici ili bar pružiti podršku njihovim roditeljima možete učiniti klikom na sliku – vjerujem da će vam Anja i njezini roditelji svakako biti zahvalni!

mala Anja Naime, još dvije cure otvorile su otvorile ovaj blog gdje se nude predmeti koje možete kupiti, a prihod od prodanih predmeta ide na račun Anji da bi joj se pomoglo. Isto tako, ako nemate novaca da kupite nešto, ili jednostavno niste našli nešto što Vam odgovara, možete i vi ponuditi neki predmet za prodaju.

Na kraju, i na ovom blogu bih htio pružiti podršku maloj Ani, njezinim roditeljima i puno pohvaliti cure koje su napravile gore navedeni blog!

Prvu Anjinu sliku našao sam na Slatki poljubac, a drugu na Blog.hr.
_____________________________________________________________________

Opet sam objavio novi dizajn, hehe... ne sviđa mi se onaj! Osim što sam promijenio ime bloga i nadimak pri komentiranju (A.d.r.i.a.n = X-ich), malo sam promijenio i boxeve. U boxu 1 saznajte više o meni i glasujte za ovaj blog, u boxu 2 imate linkove i bannere najdražih posjetitelja, box 3 preporučujem: obratite pažnju na njega redovito, jer će biti smiješnih izjava slavnih osoba, zatim grafita, viceva... 100% FUN!!! I na kraju, u boxu 4 imate kalendarsku arhivu bloga i najzanimljivije postove ovog bloga, ako ste koji propustili!

xoxo, X-ich


UPLOAD:

Upload:

Jedna mala novost: opet imam novi blog! To vam je sigurno užasno teško za povjerovati, lol! Znate kako obožavam 'Zabranjenu ljubav' i jednostavno sam morao otvoriti blog o svojoj naj seriji! Pa eto, dragi moji, khm, hehehe... nadam se da, znate već, posjetit ćete ga valjda :)))) evo i linka: klikni ovdje! E puno hvala svima koji će barem prvi put ostaviti komentar, a posebno onima koji će taj blog i dalje čitati!

I za kraj, veeeeelika pusa svima!Post je objavljen 10.04.2007. u 21:39 sati.