Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novilet

Marketing

ponedjeljak... sve je bilo spremno, planirala rolanje, i rola ona al jako kratko jer ju je zima preuzela, nema kondicije, grozno :) i treba neko vrijeme da ponovno uhvati ritam 2 sata rolanja bez prestanka, sada se to svelo na svega pola sata - sramota :)))
ponedjeljak, 9.04.2007., jedva ga dočekala, ha :) smotra vina u Gračišću :) jupi, dan kad se ulice Gračišća pretvore u otvorenu konobu, degustiraju se najbolja vina Istre - famozna čašica dozvoljava ti ulaske u konobe... degustacija traje cijeli dan, od jutarnjih sati pa sve do večeri... dragi je bio uključen jer je uredio interijer, podove, vrata neka famozna koja ostavljaju bez riječi :)) nije da ga hvalim, al čovjek zna svoj posao :)) i veselila se kako ću i ja to vidjeti, i ponosna bila
a zna se koliko pijem i koliko volim vino... al iz pravih čaša, ne pijem iz boce niti iz običnih čaša; čaše su bitne, bitan je stalak, meni da! :)
i sve me to čekalo...

al nije i dočekalo, jer nisam stigla...do Gračišća, i stizale su poruke od dotičnih, a meni je jedna osoba uspijela pokvariti svo to isčekivanje, onaj prijatelj koji ne poštuje žene i koji smatra da su one ne-ljudska vrsta, ili su tu samo predmet, obične lutke kojima on barata kako želi, ali ne hvala, ne bi, ne ja... i kako nekome dokazati da te ta osoba iritira... aaaa :)

iiii... tako završila u Puli, daleko od svijeta vina, od grada moga, od njega, njegovih vratiju
toliko o očekivanju, isčekivanju, razumijevanju, želji, volji ili obavezi...

možda da mi se to desilo prije nekoliko godina, možda bi se brinula, bila razočarana, al sada ne, prošlo je vrijeme kad nisam vjerovala u sebe i kad nisam imala samopouzdanja, a danas sam s nogama čvrsto na zemlji... srce je oprezno, i još uvijek biram s kojim se osobama želim družiti :)
možda je sve previše realno, možda je moj svijet mašte pomalo utihnuo, možda i nestao, dal s vremenom, dal nakon toliko padova, ne znam... al znam da sam sada puno jača i puno hrabrija i to ne želim mjenjati jer sam ja JA! :)




Post je objavljen 10.04.2007. u 18:29 sati.