Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/g6o6r6

Marketing

aaaajjjjooooooojjjjjjjjjj

pročitao sam na početnoj strani nešto o vegetarijancima i šta oni osjećaju.životinja ili kako je mi već zovemo,ima osobnost kao i čovijek.govori jezikom koji, mi, ne razumijemo.al zato po nekim pokretima koji nam pokazuju,znamo dal su veseli,žedni,spava im se,nervozni ili gladni.zar te to ili tu koja na odgovore nedaje bez registracije korisnika,( a ja se ne mogu sjetit lozinkebang),ne podsjeća malo na čovjeka.ili mačku,risa,psa,ja bi volio biti kornjača.sunčao bi se po cijeli dan na nekom kamenu,blizu vode(koju opet mi,kao ljudi najviše zagađujemo),kad bi mi netko prišao,a nebi mi do druženja bilo,bluč,u vodu,na dno do tišine za kojom svi žudimo.mir.zar ne?
ipak sam imao malu križnju savjesti dok M. i ja nismo porazgovarali.opet sam zaboravio da je odrastao i razuman čovjek.blago njemu.uz meditacije i jogu,jednostavan život(bez mene bi mu biorofl).prije sam spominjao 5 tibetanaca.nagovarao sam G.da ih radi samnom.al teško.i on je ljenčina poput mene.da mi škode i ne radim ih još bi i razumio.al šljakaju,popravljaju raspoloženje,daju ti vitalnost.vidiš baš bi ih sada mogao napraviti.i hoću.napravio sam.al vijerojatno ne kako treba.nisam ih dugo radio i sada ću morati početi od 3.ne! mogu od devet.to je prosjek od kojeg mogu uvijek nešto započeti.znaći ipak nisam kanta za smeće,ali još malo ovako bih.zato sve u svoje vrijeme i na pravom mjestu.
zanimljive su stvari kad se čovjek nađe u središtu nećeg što je najmanje očekivao.
slušamo higou.prisječamo se partizana i psihodelije u netaknutoj prirodi.da bio je to doček 2006.ludo i nezaboravno.u toj se maloj ekipici slušala,goa ,na afterima pogotovo...danas smo odnosno noćas,smo razglabali o underwater overground i "slučajno" saznasmo da se još ni nezna.a mi već i šator našli...i još jedan pravac među svim pravcima koji danas imamo.........................
pala je odluka.G.i J: ne mogu na stop jer im nitko sada neće stati.dobra ideja i jedna pašta s šugom od pomidora je dobar prijatelj.sad če nam se pridružiti i M.pa če da se vidi.

Post je objavljen 08.04.2007. u 16:41 sati.