Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suzyvukowar

Marketing

..Beskrajni snovi oko mojih ramena ne mogu osloboditi ovo nemirno srce..

..Srce?Srce je i ljubav..Ono želi da voli,sanja i sačuva u sebi sve ljepo što ima.Srce je ogledalo duše koje se poklanja samo voljenima..Moje srce?..izgubljeno u vremenu,mislima..zapelo je negdje izmedju sna i jave..al' još uvijek je uz mene..još uvijek kuca..još uvijek nije slomljeno..sada je još jače..i veće..Nisu me uspjeli slomiti okrutni ljudi..držim se čvrsto..nisu me uništili,svojim lažima i prevarama samo su me učinili snažnijom..boljom osobom..Sa velikim osmijehom na licu i dušom čistom kao suza krećem ispočetka..ja nisam tijelo koje ima dušu,ja sam duša koja ima svoj oblik zvano tijelo..
..Sretna sam..uistinu mogu reći da sam sretna..i nikad neću odustati od stvari koje me čine sretnom..i uvijek ću stajati iza onog u što vjerujem pa makar stajala sama..
Dugo se nisam osjećala ovako dobro..možda sam se zaljubila.. cerek dugo nisam osjećala "leptiriće" u stomaku zbog neke osobe.. wink iako je to možda samo prolazno..dobro je..i ako bude nešto..dobro..a i ako ne bude..opet dobro..bar sam sretna zbog tog nice filinga u prisustvu te osobe..Ako ništa drugo barem sam izbacila dvije budale iz svog života..i sada im samo mogu reci hvala..jer sam zbog njih shvatila kakva sam osoba i kakve sve osobe mogu biti..kroz sve moje suze i bol..zbog njih..izašla sam jača i sretnija..a mislili su da su me uništili.. yes


Image is Free Hosted By Pictiger.com Image is Free Hosted By Pictiger.com Image is Free Hosted By Pictiger.com
Images Gallery with PicTiger

..Dosta sam pisala,a sada malo nekih novih slikica.. smijeh kiss

Image is Free Hosted By Pictiger.com
-Marko i ja

Image is Free Hosted By Pictiger.com
-Siniša

Image is Free Hosted By Pictiger.com
-Ena


Image is Free Hosted By Pictiger.com
-Kuma moja

Image is Free Hosted By Pictiger.com
-Sale i ja

Image is Free Hosted By Pictiger.com
-Ivo i Miran

Post je objavljen 07.04.2007. u 16:16 sati.