Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/honeyjessicaalba

Marketing

jessica alba

GLUMICA Jessica Alba ovih dana uči živjeti kao slijepa osoba. Bez brige, nije se lijepoj glumici dogodila nikakva nesreća, to je samo dio pripreme za njenu najnoviju ulogu.
Naime, Alba će u filmu "The Eye" glumiti slijepu violinisticu Allison koja je nakon transplatacije očiju dobila natprirodne sposobnosti gledanja. Film će producirati filmska kompanija Toma Cruisea, a 25-godišnja glumica će za tu ulogu dobiti 4 milijuna dolara.

"Treniram to svakodnevno. Hodam uokolo s povezom preko očiju i sljepačkim štapom. Također, vježbam sviranje violine. Stvarno je teško, trebalo mi je tri mjeseca da shvatim kako se to radi." - rekla je Alba.
Film je remake kultnog hongkongškog filma "Jian Gui", a snimanje bi trebalo započeti ovog mjeseca u Albuquerqueu, u New Mexicu.

GLUMICA Jessica Alba ove će se godine udati čak četiri puta. Ne, nisu u SAD-u dozvolili poligamiju, riječ je samo o filmskim vjenčanjima.
"Prilično se dobro snalazim sa svim vezanim uz vjenčanja. Izgleda da ću se ove godine puno puta udavati. Najbolje vjenčanje mi je ono iz filma "Fantastic Four 2", na vrhu je zgrade. Iako je bilo ledeno gore, to je najbliže mom vjenčanju iz snova." - rekla je Alba.

Jessicu su mnogi američki mediji počeli "prozivati" jer često odbija uloge. "Jessici se sviđa govoriti šefovima studija neka je poljube u guzicu, što bi mnogi od njih vrlo rado i učinili." - piše AHN.

"Mi glumci se toliko trudimo na audicijama, a tako smo često odbijeni. Zato, kad dođeš do točke kada ti isti ti ljudi ljube guzicu, to je stvarno odlično. Znate li što volim? Odbijati uloge! Mislim da mi je to najdraže. Nisam snob, ali volim odbijati poslove." - prenosi pak glumičinu izjavu britanski časopis OK! pišući o brojnosti ulizica u Hollywoodu.

super video iz filma honey-film je presuper!!

ovo isto iz filma!!!!supach je!!

ajme!! ovo su slike!!! bas je fotogenicna!!!!lol!!!



Post je objavljen 04.04.2007. u 17:32 sati.