Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svezazdravlje

Marketing

Jen dva jen dva

Evo mene, da malo ozivim svoj blog...U guzvi sam, pa me zato nema. Posla sa svih strana, a sa svim nekako kasnim...al da ne gnjvim s tim...rolleyes
Pocela sam sa malo vise vjezbanja. Da nekako kompenziram to sto prehrana nije bas sto posto onakva kakve sam se htjela pridrzavati. Nemam svog osobnog kuahara koji bi se brinuo za mene i spremao mi svaki dan kuhane obroke njami, pa se cesto desi da ne stignem odvojiti dva sata da na miru nesto skuham i u jos vecem miru pojedem. Pe nekad skuham npr. integralnu rizu sa sparogama, ali je jedem za radnim stolom ispred kompjutera. Pa tu bude svega...Svakakvih mrlja po papirima...nut Mislim da je nekako najbolje sjesti u miru za stol, ugasiti televiziju, i usmjeriti se na hranu. Tako jedenje dobiva neku novu dimenziju. A kako ja jaaako volim sporo jesti i uzivati u svakom zalogaju, onda mi to i odgovara. E, sjetila sam se sad, kako to zna druge ljude zivcirati rofl. Duuugo vremena nisam uopce obracala paznju na to koliko brzo, odnosno sporo jedem. Valjda u mojoj obitelji svi sporo jedu pa je meni to bila nekakva norma. Al tek akd sam otisla na faks pa pocela jesti po menzama sa drustvom...onda sam skuzila...ustvari, rekli su mi.rofl. Dok bi ja stigla tek do polovice pizze, ostali su vec bili gotovi i nestrpljivi koliko me jos moraju cekati. Ustvari, mislim da mi to nije mana. Kazu da je ok sporo jesti.
Evo, raspisala sam se i udaljila od onoga s čim sam zapocela.
Znači, vjezbanje. Ne vjezbam u biti duze, ali vjezbam dva puta dnevno. Kako sam po cijele dane doma za radnim stolom, dobro mi dode malo se razgibati. Ujutro je to kratko, oko 15 minuta, da se posteno razbudim. A onda navecer, standardno. Oko sat vremena, ustvari ovisi o danu, ali najmanje 45 min.
Zatoplilo je, pa je vrijeme za robu u kojoj se malo toga moze sakriti. smijeh Iako je ljetna roba jos uvijek spremljena negdje duboko u ormaru (a da vas podsjetim, ta je roba jedno dva broja manja od one u kojoj sam bila po zimi), brzo ce doci vrijeme kada ce doci vrijeme za nju. E, valjda nece popucati kada je stavim na sebe.
Toliko od mene. Pusa svima! wavekiss

Post je objavljen 04.04.2007. u 02:56 sati.