Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelhidenbehindlove

Marketing

Ljubav Je...Seks

Kao što su iskrenost, povjerenje i romantika pojmovi kojima pojedinci opisuju ljubav, neki drugi to čine seksom. Većina se ne usudi govoriti o seksu, no ušli smo u doba kada je on postao dio svakodnevice i jedna od najzastupljenijih tema današnjice.
Seks je aktivnost koju prakticiraju oni više, ali i oni malo manje ili ne uopće zaljubljeni različito-spolni, odnosno isto-spolni parovi. U fizionomiju sada ne bih htjela ulaziti jer je prvotno i osnovno obilježje odluke upuštanja u seks kakva takva ljubav. Ako nema ljubavi ili barem nekakve duhovne ili fizičke privlačnosti, seks neće biti dobar i neće imati smisla. Tada to postaje samo čin kojim zadovoljavamo svoje fizičke potrebe.
Seks je namijenjen dokazivanju ljubav između partnera i njihovim sjedinjavanjem u jedno biće. Ako do njega dolazi samo iz požude, on nakon nekog vremena postane dosadan i u njemu više ne uživamo kako bismo trebali.
Većina seks smatra prljavim i perverznim, no to je potpuno netočno. On je nešto najljepše što žena može pružiti muškarcu i obratno kako bi jedno drugome dokazali svoju ljubav. Baš naprotiv, seks je velikodušan i nije nikako sramotan. Naravno, to isto ovisi o namjeri i cilju zbog kojeg se u njega upuštamo.
Svi ga kadtad moramo isprobati jer da on ne postoji, na zemlji ne bi bilo moguće stvoriti život. No, u njega se nikako ne valja upuštati ako vas i partnera ne povezuje nekakav poseban odnos. Ne mora to biti obavezno ljubav, no svaki se partner pamti do kraja života jer je on ipak osoba s kojom ste podijelili nešto najvrednije što imate, svoju intimu, te je stoga potrebno dobro pripaziti kod njegovog odabira.
U seksu nema žurbe jer za njega nikada ne može biti prekasno, samo prerano...


Post je objavljen 03.04.2007. u 00:27 sati.