Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svaasta

Marketing

Anđeo u tebi

Probudite Anđela u sebi i pomozite maloj Niki i njezinoj obitelji. Ovo je pismo Nikine majke:

„Poštovani,
obraćam Vam se u nadi da ćete odvojiti malo vremena za ovu zamoldbu.
Ime mi je Nensi Rogar, te sam VŠS odgajatelj u gradskom dječijem vrtiću. Trenutno sam na dopustu od strane Ministarstva rada i socijalne skrbi do 2008. godine zbog njege (jedinog) djeteta sa cerebralnom paralizom.
Curica mi je 17.10.2005. god. navršila 5 godina. Prilikom poroda ostala je bez kisika što je rezultiralo teškim motoričkim oštećenjima, odnosno 100% tjelesnom invalidnošću.
Moja odluka je bila da podredim život životu djeteta, te uz svakodnevnu rehabilitaciju (bazen, vježbe, terapijsko jahanje i sl.) postignem što veći napredak svojeg djeteta. Naravno za to su potrebni mjeseci, godine rada kako bi bilo i najmanjeg pomaka. Moja obitelj živi od 2.800,00 kn ukupnih prihoda mjesečno koje privređuje moj suprug. Iznos mjesečnih primanja ne omogućuje nam kupnju potrebnih ortopetskih pomagala koja su nužno potrebna u rehabilitaciji svakog pokreta da djete pokuša biti što samostalnije da bi kasnije eventualno mogla pohađati školu.
Pomagala su vrlo skupa, a naš Pravilnik o ortopetskim pomagalima predviđa samo kolica i cipelice z a100% tjelesne invalide. Zahvalni smo i na tome, naravno. Ali to nije dovoljno ako se osoba može oporaviti (a ima mnogo slučajeva). Tko bi zapravo odustao samo tako....Zar ne?!
Liječnici mojoj djevojčici Niki predviđaju oporavak i velika postignuća...Još jedan veliki motiv nama kao obitelji....Oporavak predviđaju do sedme godine njezinog života i zato se provodi intenzivna rehabilitacija.
Molim Vas u ime Nike, ovim putem, ako možete pomoći, a da to nikako ne bude na Vašu osobnu štetu.

Pomozite da moj anđel dobije krila i da dođe do željenog cilja.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nikina ljubav, Nikin osmijeh daje nam snagu i pokazuje put. Ne tražimo mnogo....samo da nam olakšate put ka sreći i prepoznate probleme sa kojima se suočavamo.

Srdačno Vas pozdravljam,
Nensi Rogar
Remetinečka cesta 9a
10000 Zagreb
tel: 01-6539-959“


Kao bozica Nika, Grcka bozica pobjede, tako i mala Nika treba vasu pomoc. Pomozite joj da pobjedi svoju bolest i jednoga dana vam se nasmijesi svima s ocima punim zahvalnosti.


ŽIRO-RAČUN NA KOJI MOŽETE UPLATITI VAŠU DONACIJU:
2484008-1000000013
U POZIVU NA BROJ: 01-078-20-063807
SA NAZNAKOM: POMOĆ ZA NIKU


svaasta.




Post je objavljen 02.04.2007. u 12:19 sati.