Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nitkonijeotok

Marketing

ovisnik

Evo došli sa bele, i ja ko narkić, letim na komp, jer svaki čas stiže i Hiphoper. Kakav zdrav život, jede se u ovu kasnu uru, pa u krpe. Tri smo para za belu, ali izmješani, da se nedaj bože ne posvađaju muž i žena. Tako, bilo je dobro, niko baš nije puno partija izgubio. Cure su ipak bile najduže za stolom. Padne tako i popratna zezancija, da se zna tko je glavni. Što se bele tiće, ipak je kod nje važna sreća, zvanja sve pokvare.
Do ručka sam bila kod Lavice. Bakinozlatomalo samo vrišti i smije se. Sad će mu devet mjeseci i samo što nije propuzo. Igrala sam se, malo dučan, malo pripreme za ručak, i to je proletilo. Još nam ga ne daju da ga uzmemo k sebi na cijeli dan, kao mali je. Oni bi se odmorili, a mi bi uživali. E pa doći će i to da će ga morati malo posuditi.
Roker je za to vrijeme bio kod majstora radi auta. Curi, kaplje voda. Promijenili kiler, promijenili pumpu, crijevo, a ono i dalje kaplje. Ma ni ne znam što je bilo, nešto sitno, i sad je u redu. Ovo sitno, mislim na kune, jer moje prvo pitanje kad se nešto pokvari, je koliko košta. Našoj Astrici karavan je već 14-o leto. Jebate, dobro nas je služila , osim ovih zadnjih dva mjeseca. Svemu dođe kraj, ali za auto to još nije po mom planu, jer mora izdržat još ovu godinu. Sa kreditima sve po planu, da nebi bilo nismo znali. Vjerujem ja u njega, slušat će on mene.
Popodne malo napravi ručak, pa malo odmori, pa ni danas ništa od generalke. Ma što od generalke, ni od onog redovnog ništa. Neće pobjeć, nadoknaditi ću ja to.
Opuštam se, večeras nisam mislila na č i ć. Ima li puno grešaka?
Sutra mi, ma danas mi je dežurstvo cijeli dan, do osam na večer.
Idem u krpe.

Post je objavljen 01.04.2007. u 00:53 sati.