Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2slimshadys

Marketing

Young Buck

Evo mene opet s novom pozadinom (ali ne onom na kojoj dugo radim).....nadam se da vam se nova sviđa i da je bolja od prijašnjih........

Evo post o još jednom članu G-Unita.........

Svi žele znati za kog je to 50 Cent potpisao i tko je on, od kud je, kako slaže rime, dali je stvaran, dali je izmišljen, dali laže?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

David Brown a.k.a. Young Buck ima 23 godine. Repati je počeo kad je imao između 12 i 13 godina, i to iz zabave. Između 14 i 15 godina već je bio u studiju i ozbiljnije je počeo repati.
Young Buck je također ima svoje prve korake na ulici, prodavajući drogu u svojim najranijim teenegerskim godinama. Kaže: “Bio sam najmlađa nigga na ulici“
Nadimak Young Buck je dobio od starih dilera i on je ostao. Kad je Buck napunio 16 godina, imao je sreću da je New Orleanskka raperska grupa Cash Money snimala u njegovom gradu. Imao je priliku za nastup za njihov album „CEO“. Buckov nastup je impresionirao Briana Williamssa koji mu je odmah pružio priliku da se okuša kao dio njegove grupe. l Buck je naravno prihvatio, napustio je školu i preselio se u New Orleans na idućih nekoliko godina.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

1997.godine Cash Money Millionaires bili su nekoliko koraka udaljeni da postanu kraljevi rapa današnjice. Poslije 4 godine čekajući na klupi Cash Moneya, Buck je odlučio vratiti se doma. Buckova iduća prilika je bila kad je Baby Williams nazvao ga te ga pritom pozvao da se vrati nazad u Cash Money. Kad je Buck došao u urede, vidio je etike koje su grupi donijele bogatstvo. Ali nakon tjedan dana sjedenja ako ureda i ne ulaska u studio, osjećao se kao da sjedi na ugodnoj klupi. „Bio sam spreman otići odvade kada Juvenille zablokiraju ured“ Juvenille koji je u to vrijeme imao ugovor za izdavanje sa čelnicima Cash Money ponudili su Bucku šansu da uživa u njihovj novoj kući UTP Records. „Juvenille je bio kao ,nemogu ti obećati ništa,al bar češ biti u nećem za što si čuo“. Buck je pristao i počeo snimati pjesme za njih. U 3 dana je napisao 11 pjesama.

Image Hosted by ImageShack.us

Buck je pisao i živio snimajući muziku daleko od Juvenillovog busa za turneje kada je UTP upoznao ih sa 50 Centom i G-unit ekipom u New York Cityu. Zajedno su snimili ulični hit „A little bit of everything“. To je bila čast za mene upoznati 50 Centa kojeg sam poštivao cijeli svoj život. "Bio sam veliki njegov fan prije nego sam postao autor i dio njegovog Unita“-napominje Buck. Juvenille mu je uvijek govorio „Ako prilika dolazi uzmi je. Radi što možeš, al ako je to nešto što će ti kasnije pomoći, samo to radi".
Young Buck je prvi imao nastup s G-Unitom kada im se pridružio 50 Cent s „Bloodhoundom“. Ali je Buck to pretvorio u duet i stavio na album „Get rich or die tryin“ G-Unit se album „Beg for Mercy“ prodao u 2 milijuna primjeraka.
Iduća stopa za Young Bucka je bio njegov solo album “Straight outta Cashville“, te najnoviji album objavljen ove godine „Buck The world“.

Image Hosted by ImageShack.us

“Straight outta Cashville“- Taj album govori sam za sebe. On vam govori o njegovom životu do današnjeg dana. „Želim da svijet mene osijeća,pokazujući vam put što sam i kakav sam.“
Album Straight Outta Cashville sadrži izvedbe ikoprodukcije s Dr.Dreom, Eminemom i Lil Jonom sa nastupima G-Unita, 50 centa, Lloyd Banksa.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Young Buckov album "Buck the World" je izašao 27.3.2007. Na njemu gostuju Snoop Dogg, Trick Daddy, Bun B, Eightball & MJG, Ky-Mani Marley, Lyfe Jennings, Chester iz Linkin Parka i drugi. Producenti su Dr. Dre, Eminem, DJ Paul, Lil Jon, Jazze Pha, Polo Da Don, Jake One, Justice League i drugi...

......cerek....pozdrav i pusa mojoj curi......cerek......


..... i da........ podržite mi blog........
Glasaj za moj blog na www.croblogeri.com


R E S P E C T ! ! !





Post je objavljen 31.03.2007. u 20:05 sati.