Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harrypotter9

Marketing

Harry nam je pokazao naslovnicu!

Sve vezano uz sedmi i posljednji nastavak 'Harryja Pottera' ne silazi s naslovnica novina i internetskih portala. Svi žele znati i najmanju sitnicu vezanu uz knjigu u kojoj ćemo konačno doznati tko će preživjeti, Harry ili Onaj čije ime ne izgovaramo

Image and video hosting by TinyPic
Najmlađi čarobnjaci i bezjaci izabrat će ovu!


Ovih dana u javnosti se pojavila i naslovnica knjige 'Harry Potter i smrtni sveci'. No, ona nije samo jedna, postoji nekoliko verzija. Tako će najmlađi obožavatelji Harryja moći odabrati naslovnicu koja na poleđini ima čarobnjačku školu Hogwarts obasjanu mjesečinom.

Image and video hosting by TinyPic
Nešto skroz drugačije za one 'malo starije'!

Oni nešto stariji, roditelji koji s jednakim užitkom kao i njihova djeca 'gutaju' Harryjeve dogodovštine, mogu izabrati knjigu s nešto ozbiljnijom naslovnicom. Ona prikazuje autoricu J.K. Rowling na poleđini, a s prednje strane medaljon sa znakom Slyterina.


Image and video hosting by TinyPic
Odletite li preko oceana posljednji nastavak izgledat će ovako

Obožavatelje preko oceana očekuje nešto potpuno drugačije, na knjizi koju uzmu s police čekat će ih Harry Potter koji pruža ruke prema nebu te dvije strašne ruke koje se pružaju prema njemu. Ruke pripadaju Harryjevom najvećem neprijatelju, zlom lordu Valdemortu.

Image and video hosting by TinyPic
I na kraju ćemo doznati pobjeđuje li dobro baš uvijek...

Kakva će se naslovnica pojaviti na policama hrvatskih knjižara, još se ne zna, no sigurni smo da vas sve puno više zanima što je unutra. I kada uhvatite knjigu u ruke, pokušajte krenuti čitati od početka, to će vjerojatno biti najteži zadatak koji je itko stavio pred vas. Svi želimo znati kako će završiti najpopularnija dječja priča ikad ispričana!


Post je objavljen 31.03.2007. u 16:38 sati.