Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/niamonitamo

Marketing

DRUGI DIO MOJE POLITIČKE TRILOGIJE

ovo je nastavak teksta objavljenog prije petnaest dana

ja: Prije nego nastavimo sa razgovorom htio bih ti reći da te pozdravila sestra koja je na mukotrpnom studiranju u Zagrebu i koja isto to dotično studiranje rastura. Bravo sekciger!!

JA: Pozdrav i od mene. Dobro sad kad se to riješilo, da krenemo malo i po temi našeg razgovora. Koje političare smatrate uzorima?

ja: Zapravo i nemam uzore, ali se najviše uspoređujem sa ministrima financija. Siromašan sam k'o crkveni miš (Crkvenac) imam podbradak (Škegro) i drobinu (Šuker).

JA: Koji je vaš stav o EU?

ja: Jako mi se sviđa pjesma E Unija od fajerfajtersa...

JA: kakvo je vaše mišljenje o mitu i korupciji?

ja: Mito i korupcija su stvorili ovu zemlju, red je onda da je i unište. Osobno se protivim svakom odbijanju primanja mita. Moj je moto "Kad ti daju uzmi, kad te biju vrati/bježi"

JA: To je, blago rečeno, malo neortodoksan stav. Možeteli našim čitateljima (svoj četvorici) to malo pobliže elaborirati?

ja: Naravno da mogu. Prethodne kampanje su bile pune obećanja o smanjenju korupcije, pa su se ljudi kasnije razočarali. Ja naprotiv ovdje svečano obećajem da ću svaku nemoralnu ponudu veoma ozbiljno razmotriti. Birači već u startu percipiraju političare kao korumpirane osobe, i tko sam ja da ih razočaram. Ne samo da ih neću razočarati, već ću i (ako bude sreće) debelo premašiti njihova očekivanja.

JA: To će sigurno unijeti malo živosti na našu političku scenu. Što mislite kako će na to reagirati vaši kolege političari?

ja: Već reagiraju, čak i vlast. Mogu ustvrditi da sam praćen od strane nekoliko vladinih, nevladinih i sličnih organizacija, što sam primjetio tijekom telefonskih razgovora. Nadalje neki čimbenici su se drznuli da mi u trenutku nepažnje izbornik na mobitelu prebace na slovenski jezik, što je sasvim očita provokacija. Toliko za sad, pozdrav svoj četvorici čitatelja, čitajte nas i dalje ... ili bliže ...


TO BE CONTINUED ....

Post je objavljen 30.03.2007. u 15:47 sati.