Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lutkica13

Marketing

Gdje si sad moj anđele,šta nema kraj mene, šta te nema da te opet ljubim, MOJ ANĐELE...

Ah evo napokon pišem ! Malo sam vam bolje, al nije to još ono pravo, ipak boli kada se sjetim da možda više neće bit onako kako želim, možda više nikad neće bit moje ono što najviše volim, ono što mi najviše fali.. Užas !!
Da da, pjesma ide dalje.. "

Gdje si sad moj anđele, ko se budi kraj tebe,reci ko ti ljube usne... "
Uf sve mi je koma, kažu svi da će sve doć na svoje, da vratiti će se on, da vratit će se sve na staro, al ja više ne vjerujem ! Bože me sačuvaj, ja više u ništa ne vjerujem ! Mislim da više nade nema, mada drugi misle drugačije. Ali, Nada je kurva..
Al neću više o njemu ! Nema Njega, pa.. živi se..

Image Hosted by ImageShack.us

Sve češće se znam zabavit ! Onako pošteno ! Subote su mi sada napokon postale najboljim danom u tjednu ! Zaboravim na sve i živim život, mada je ponekad teško baš zbog toga što me ponekad iz kuta proganjaju jedne oči, a tim ja očima nemogu odolit ! U zadnje vrijeme se ispostavilo da izlazimo na isto mjesto! Ponekad to volim, al' ponekad boli..jako.. Eto, napkon uživam ! U školi je ajmo reć sve u redu, ocjene ufff polako slabe baš kada bi se trebale popravljat, al valja ću se izvuć ! Imamo problem, niko nas neće da vodi na ekskurziju ! Ti ljudi zbolja neznaju koliko to nama znači ! A tako bi htjela da odema ta tri dana, baš sa ovom ljudima, to bi nam bilo zadnje da smo zajedno pa da to u najboljem smislu iskoristimo, ali svi se ukrotili protiv nas, tako da će mo na kraju ići samo na jedan dan ! Tuga, jad, čemer !Nemam više šta za pisat..
Nego, za kraj da ne zaboravim puno, puno, najviše hvala Sani i Neli iliti skupa s njima još MiM što su ovih zadnjih dana bile/bili uz mene, u onim mojim najtežim trenucima.. Moji najdraži " Ive" vas najviše voli ! Podotove tebe seka !! I hvala onima koji me trpe iz dana u dan sa svojim jadikovanjem, i koji slušaju ono što uvjek ponavljam :
Dajjj ja bi ****** ! Fali mi ..

Eto trudit ću se da to više ne ponavljam ! odoh ja u život...I daj PUPSY javi se !! Pusa


Post je objavljen 30.03.2007. u 15:02 sati.