Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lakostivo

Marketing

Njemu i njoj

Ljute se već danima jedan na drugoga. Ljute se već toliko dugo da su i zaboravili zašto se ljute, al ipak ne prestaju.

Čitavo popodne razmišljao je o njoj. O njenoj mirišljavoj kosi, njenim prodornim očima, oblinama ...
Tako je već dugo nije dodirivao, tako je već dugo nije osjetio ... bio njen. Što je više razmišljao, manje je bio tu, nestalo je sve, više nije bio ljut, više nije mislio na posao već o njoj ... o ljubavi koju mu samo ona zna dati.

Minute su sporo odmicale, sporo kao sati. S nestrpljenjem je čekao povratak kući, susret s njom, njegovom ljubavi - jedinom i pravom!

Ušao je u stan prilično bučno, želio je biti siguran da ga može čuti, da bude spremna na njegovo prisustvo. Stao je pred nju! U trenutku ispustio sve stvari iz ruku, prije nego li se uspjela snaći ... već ju je ljubio. Iako se u početku činilo da se suprotstavlja, već sljedeće sekunde izvračala mu je jednako snažan i vlažan poljubac.

Toliko to već dugo čekam.
Toliko to želim. - jedine su riječi koje je izustio

Ljubio ju je snažno, čvrsto, prstima dopustio da se izgube u njenoj kosi.
A onda ju je skidao, al nije to bilo obično skidanje ... toliko ju je želio da nije bilo vremena za to ...
Gumbi na njenoj košulji popustili su po pritiskom, grudi joj je otkrio jednim potezom ... zadigao suknju i strgnuo gačice. Najradije bi ih pomirisao, al nije bilo vremena za to.

Sada je znao a više nama uzmicanja, znao je da je samo njegova, napokon njegova ... sada je mogao usporiti ... pružiti joj slast dostojnu carice.

Poveo ju je do kreveta. Još uvijek je nije prestao ljubiti kao da se ne može zasititi njenih usana.
Ljubio ju je, lizao ... svaki centimetar njene kože i nije se žurio.
Tako je nježna, tako glatka, tako mirisna - jedine su misli koje su prolazile njegovom glavom.

Njena koža reagirala je na svaki dodir, pokret, tražeći još. Želio ju je, al želio je da potraje ovaj trenutak ... Želio je nadoknaditi sve one propuštene sate, sve one beskrajne dane provedene u tišini, želio je probuditi ljubav. Onu istu ljubav od prvoga dana njihova poznanstva, onu iskru u očima.

Još dugo u noć njihove stvari ostale su razasute posvuda, još dugo u noć poljupci su odzvanjali njihovim čulima, još dugo u noć nadoknađivali su sve propušteno pridavajući jednaku pažnju svakom centimetri njihovih tijela ... još dugo u noć ... još dugo u noć ...



Post je objavljen 30.03.2007. u 07:52 sati.