Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svakodnevnoblogiranje

Marketing

Zašto su se posvađale Paris i Niki

Baš sam neki dan prčkala po nekim starim papirima i naiđem tako na jedan stari spis. Na ovom ću se mjestu usuditi napomenuti, da sam jebeno sigurna da sve posjetitelje mog bloga zanima ta priča, a gotovo je sigurno da su ju već lagano zaboravili.
E, pa dakle! Zašto su se posvađale Niki i Paris i prekinule svoje dugogodišnje prijateljstvo i svoja danonoćna zajednička partijanja.
Kao što svi znate njih su dvije dugo bile dobre. Niki je u početku toliko bila očarana s Paris i danima se zapitivala čime je zaslužila da nađe tako dobru, veselu, zabavnu i nepokvarenu prijateljicu. Dobro se sjećala jedne prilike, kada Paris nije bilo, i kad je jedan njihov zajednički prijatelj komentirao kako je pijana i razuzdana Paris noć prije plesala,da je popizdila i očitala tom zajedničkom prijatelju bukvicu i rekla mu da u njenom prisustvu ne pljuje Paris. Voljela ju je, kako ju je samo ludo voljela. Mislila je da će u starosti zajedno ispijati kavu u hladu nekog egzotičnog drveta. Ali, dragi moji, ništa od toga.
Dogodilo se sranje! I kao što to već svi znate Niki i Paris su se posvađale!
Da, da to već znate, ali zašto.
Pa hajd da vam konačno kažem!
Paris je sve češće pronalazila mane na Niki i ponekad su njene primjedbe bile nepotrebno oštre. (Bar je tako Niki osjećala.)
Paris je predbacivala Niki da je nadrkana, nespremna na zajebanciju u svakom trenu, da je zla, a Niki je zamjerala Paris da je sebična, zatvorena, kritična...
I tako malo po malo, nanizalo se među njima milijun sranja.
Jedna bukvica!
Druga bukvica!
Niz glupih riječi!
Jedna isprika!
Druga isprika!
Ironičan sms!
..................................................................................................................................................................................................................................................................................................
I do kad tako!
Postalo je jasno da više ne mogu biti dobre, nezgodno je cijelo vrijeme u društvu nekoga tko ti je prijatelj biti u grču. A i kada nešto previše puta napukne više se ne može dobro zaljepiti.
Mislim mogli biste pokušati, ako vam je gušt, a ako nije, ne morate.




Post je objavljen 29.03.2007. u 21:28 sati.