Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rktkarizma

Marketing

Naš Bog je živ, On i danas govori

Poruka za veliki susret 07. travnja 2005. god

Otac nebeski: Uzeo sam moga dragog sina k sebi. Kroz njega sam vas ljubio ocinskom ljubavi i skupljao vas kao sto kvocka skuplja pilice pod svoja krila. On je moj ljubljeni sin koji mi je omilio. On je vama prinio poruke moje ljubavi da se ne bojite moga sina Isusa, da se ne bojite ljubavi Duha Svetoga i da prihvatite moju ocinsku stegu i stalnu brigu za vas u poniznosti. On je uzdigao moje ljubljene sinove i kceri pred vase oci na cast oltara da vam svijetle njihove herojske odluke na raskrscima zivota. Da se i vi usudite poci putem svetih i blazenih koji su nasli konacni vjecni i blazeni cilj dubine ljubavi moga ocinskoga srca. Hrabro samo, ne bojte se, ja sam vam bio otac preko Ivana Pavla Velikog, i to ne prestajem biti. Kao sto sam ga uslisavao na zemlji, jos vise cu to ciniti sada, kada smo toliko blizu jedan drugome. Moje srce u njegovom i njegovo u mojem kuca za vas.


Poruka za veliki susret 03. ozujka 2005. god.

Vasa pokora pripravlja vasa srca da mogu primiti moju uskrsnu radost. Jer zalud sam uskrsnuo ako se vi ne mozete radovati sa mnom. Zato u sakramentu pokore ocistite vasa srca od svega sto je suprotno uskrsnoj pobjedi i radosti. Ostavite svaku sebicnost i zelju za uzitkom da vas mogu ispuniti nebeskom neprolaznom slavom. Ceznem da vas usrecim, djeco moja, svojim bozanskim zivotom.
Ja vas ljubim i blagoslivljam!


Poruka za veliki susret 03. veljace 2005. god.

Dragi moj narode!

Zelim da moja poruka dodje do na kraj zemlje, da svi narodi upoznaju moju moc i slavu, da se za moje mocno ime, sazna po cijelom svijetu.
Zelim da svi saznaju kako Ja nisam Bog koji govori, a ne cini.
Ja govorim i cinim. Iz mojih usta izlazi rijec koja se obistinjuje. Zato sam Ja, Rijec, postao covjekom da vidite kako se Rijec obistinjuje medju vama. Ja sam postao tijelo pod srcem moje Majke. Rijec je tijelom postala i medju vama jos i sada prebiva. Tijelo mi je dala Majka. Ona je Majka moja i Majka vasa. Ona je rodila mene, i radja vas. Vi ste tijelo moje. Ona vas oblikuje u Crkvu. Ona je moja Crkva. Vi ste moja Crkva s Njom, po Njoj i u Njoj. Ona me rodila i radja me u svakome od vas.
Ja sam ostao prisutan u Euharistiji zbog Nje da je ne ostavim samu na zemlji.
Za Nju, i za svakoga od vas, u tijelu sam ostao prisutan pod prilikama kruha i vina.
Sjedinjenje s mojom Majkom na zemlji bilo je tako divno da sam ga zelio produziti u Euharistiji. Zelim se sa svakim od vas sjediniti po Euharistiji kao sa svojom majkom. Zato me primajte s Njom, u Njoj, po Njoj, Neka vam Ona bude Uciteljica u tome kako cete me Ljubiti, kako me primati u svetoj pricesti i kako mi sluziti u bliznjima. Moja euharistijska prisutnost u vama ce proizvesti cudesna oslobodjenja, ozdravljenja i obracenja.
Ljubite me u Euharistiji. Ja vas cekam u svim svetohranistima, u svakoj misi, da se sa Mnom sjedinite i sa Mnom pobijedite svako zlo, svaki grijeh, svaku bolest i teskocu.
Ja vas Ljubim i blagoslivljam.



Poruka za veliki susret 06. 01. 2005. god

Dragi moj narode!

Pozvao sam tri mudraca do dodju i vide Boga i covjeka u stali rodjena. Oni su pronijeli vijest u dalekim krajevima. Njihova ih je vjera posvetila. Moji sveti kraljevi prepoznali su me iako sam bio obicno malo Dijete.

I vas sam pozvao s raznih strana ove zemlje da prepoznate Boga u malom Djetetu koje vam je bilo pred ocima na poseban nacin u ovo bozicno vrijeme. Poklonite se Bogu i covjeku, jer to je vas Spasitelj! Okusite poniznost i skromnost svoga Boga i prestanite se uznositi i oholiti. Pogledajte do kojih sam se dubina spustio da budem S vama Bog. Ostavite tastu slavu i casti ovoga svijeta, ugledajte se na kraljeve koji su svoje krune stavili pod moje jaslice. Ugledajte se na moju Majku koja je kao Bogorodica i Kraljica ljubazno pristala roditi me u stali.

Iako sam ljubio skromnost i skrovitost, moja moc se time nije umanjila. Ne bojte se ostati u poniznosti i istini. Istina ce vas osloboditi i obogatiti. Ja sam Istina. Zivite u istini i cinite pravdu. I vidjet cete moje spasenje. Jer ja suradjujem s mirotvorcima, a mrzim zlotvore, oholice mi se gade i ostaju praznih ruku. Cujem jauk patnika i siromaha koji nemaju nikoga. Uvijek sam solidaran sa siromasima. Buduci da je moja moc beskrajna, moji ce siromasi upoznati moc svoga Boga i slavit ce ljubav srca moga! I razglasavat ce moju ljubav do na kraj svijeta.

Vi ste moji siromasi jer ste dosli pokloniti se siromasnom Djetetu u jaslama zajedno sa sveta tri kralja. Budite blagoslovljeni i udjite u moju radost, radost Srca moga. Radost koju nitko drugi ne moze dati. Ja sam vasa radost. Vi ste moja radost, ljubljeni moj narode.



Poruka za susret 02.12.2004.

Dragi moj narode!

Moje Srce cezne da se smjesti u vasem srcu. Da se rodim u vasem srcu! Da me primite kao sto primate malo dijete.Ako me se netko boji jer sam Sudac, neka me prihvati kao Dijete. Zato sam postao covjek tako da najprije budem dijete, da me se ne bojite. Malom djetetu tepate, grlite ga i ljubite. I ono grli vas, smije vam se i guguce. Tepa rijeci odanosti i povjerenja. Dijete je posve nemocno pred odraslom osobom. Ja sam htio biti Dijete da vam pokazem da vas se ne bojim, da ste mi prijatelji, da imam u vas povjeranja da mi necete nauditi. Bilo je ipak onih koji su vrebali na moj zivot kad sam bio posve nemocno dijete. Nadam se da medju vama nema takvih. Ja dolazim, evo, vec sam na vratima vasega srca, malen, tako malen, pod srcem predivne majke Marije. Otvorite se mojem dolasku u njeznosti, u radosti. Pruzam rucice da vas zagrlim. Nemojte me odbiti. Vase srce mi treba za meku kolijevku. Vase srce puno njeznosti i topline. Otvorite se, otvorite. Ako je vase srce prljavo, tvrdo, mracno i ostro kao stalica, jasle i slamica, ja cu ga ocistiti, smeksati i napuniti svjetlom svoje ljubavi. Samo se otvorite, otvorite srce mojem dolasku medju vas. Ljubim vas i blagoslivljam.


Poruka za susret 04.11.2004.

Isus govori:"Narode moj, vi ste opet predzidje krscanstva. Racunam na vas u velikoj borbi protiv najezde materijalizma i ravnodusnosti prema Bogu. Zelim vas ucvrstiti u vjeri, ljubavi i ufanju da biste mogli cvrsto stajati kao svjedoci moje prisutnosti, moci i ljubavi pred bezboznim narastajima Europe koji su bez cilja i bez radosti. Vi cete im donijeti moju ljubav i moju radost, moju snagu i moje spasenje. Saljem vas kao ovce medju vukove. Ali se ne trebate bojati. Ja sam pobijedio svijet. Vjera uvijek pobjedjuje. Zato gledajte moja djela i znajte da je moje kraljevstvo medju vama. Otvorite oci i usi da vidite i cujete sto sam vam pripremio, sto vam zelim



Poruka za susret 07.10.2004.

Ljubljeni moji! Ozdravit cu vas i osloboditi. Da, to cu prvo uciniti. A onda vas poslati da svjedocite da sam ja Bog koji spasava, jedini, prvi i posljednji, pocetak i svrsetak, i da nema drugog Boga osim mene. Znam da pritisnuti bolestima i nevoljama ne mozete svjedociti za mene. Zato cu vas najprije ozdraviti, osloboditi, a onda cete mi biti svjedoci do nakraj zemlje. Jer mnoga djeca moja sjede u tami i sjeni smrtnoj, mnogi od njih lutaju bez pastira. Zelim njih privesti k sebi da ih zagrlim kao i vas. Zato, pijte moju Krv iz otvorenog moga Srca, uzmite casu spasenja koja vam je ponudjena, da spasim vas i mnogu svoju djecu koju ljubim, da vas sve usrecim na svome Srcu, sada i u vjecnosti.




Poruka za veliki susret 02. 09. 2004. godine

Isus govori:

Narode moj, zelim da svoju vjeru i svoju radost podijelite s drugima koji me traze, a jos me nisu nasli. Zelim da svi saznaju za moju ljubav kojom vas lijecim od fizickih i psihickih bolesti, kojom vas oslobadjam od djavla, kojom vas usrecujem i postavljam vase noge na put mira. Govorite, nemojte sutjeti, jer mnogi sjede u tmini i sjeni smrtnoj i ne vide moju ljubav, i svjetlost istine nema da ih vodi. Zato govorite, svjedocite, sto sam ucinio vasoj dusi, da se proslavi milosrdje i rasipna Oceva ljubav koju pokazuje preko mene. Vas izbavitelj zivi, vas Spasitelj je tu, vi niste sami, vi imate mene! Ja sam s vama u sve dane vasega zivota jer me Otac poslao da po meni udjete k njemu u vjecni zivot blazenstva. Predokus toga blazenstva dobivate vec na zemlji da znate kamo idete i sto vas ceka. Kraljevstvo moje kraljevstvo je vjecno, moja vladavina za sva pokoljenja, vijeka vjekovjecnoga. Zato svjedocite o mojoj sili, ljubavi i blagoslovima, da sto vise djece moje prispije u blazenstvo vjecno k meni u moj zagrljaj.
Ja vas ljubim i blagoslivljam!

Poruka za veliki susret 05. 08. 2004. g.

Isus: Narode moj jesam li vas otkupio svojom krvlju?
Jesam li vam dao put po kojem mozete doci k meni u nebo?
Jesam li vam dao primjer svoga zivota i zivota tolikih mojih svetih?
Jesam li vam dao majku koja stalno brine o vama i ljubi vas i zagovara vas kod mene?
Jesam li nesto zaboravio sto vam je potrebno a nisam vam dao?
Dao sam vam veliku moc nad zlim duhovima, nad bolestima i nad prirodom. Sto jos cekate, kuda lutate i zasto mi ne vjerujete? Zar ne razumijete ili ne cujete?
Zar ne vicem dovoljno glasno preko mojih slugu?
Zar ne mogu probiti vasu gluhocu?
Otrijeznite se i bdijte! Protivnik vas obilazi danonocno, oprite mu se cvrsti u vjeri, nadi, ljubavi, postojanosti, kajanju, prastanju, radosti, nadasve u poniznosti. Budite moji nasljedovatelji, moji ucenici, apostoli, moja ljubljena, poslusna i sretna djeca.
Ja vas ljubim i blagoslivljam!


Poruka za veliki susret 01.07.2004. - 2. srpanj 2004 u 14:32

Moja zarka ljubav moze unistiti sve vase grijehe koje ste mi priznali u skrusenosti srca, za koje vam je zao. Oni grijesu koji su duboko skriveni moja vatra ne moze do njih. Donesite mi sve svoje grijehe da ih vatrom svoje ljubavi mogu izbrisati. Ta vatra vas lijeci. Zato donesite svoje rane. Zelim poljubiti svaku vasu ranu, iscijeliti vase srce. Vatra moje ljubavi tjesi i prosvjetljuje. Vi koji se klanjate tudjim bogovima, psujete moje sveto Ime, ne postujete dan posvecen meni, ne postujete svoje roditelje, ubijate nerodjene, zivite na tudji racun, lazi govorite kao istinu, gledate i podrzavate pornografske slike i filmove, grijesite protiv zene bliznjega svoga, zivite u brakolomstvu i pozudama tijela i ociju, donesite mi i priznajte svoje grijehe da vas spasim i da ne grijesite vise protiv mene, sebe i bliznjega. Kajite se, oplakujte svoje grijehe da moja milost moze uci u vasa srca i preobraziti vas, postaviti noga vase na put mira i pravde, ljubavi i prastanja, radosti i utjehe. Ja vas ljubim i blagoslivljam!


Poruka za veliki susret 04. 06. 2004. - 6. lipanj 2004 u 10:27

Isus govori:
Vi ste primili mog Svetog Duha da mozete u njemu povjerovati da sam Ja vas Bog i Gospodin. Vi ste primili moga Svetoga Duha da dobijete oci vjere i da vjerom dodjete do svega sto vam imam saopciti i dati.
Vi ste primili Duha Svetoga da mozete u njemu reci Abba Oce zajedno sa mnom.
Vi ste primili mog Svetog Duha da vjerujete da me Otac poslao a ljudi ubili, da sam treci dan uskrsnuo i sjedim Ocu s desne.
Vi ste primili Duha Svetoga da budete slicni mojoj Majci koja me po Duhu Svetom zacela i u Duhu Svetom odgojila.
Vi ste primili Duha Svetoga da budete slicni apostolima koji su u sili Duha Svetoga cinili cudesa i ozdravljali, izgonili djavle, i otkrivali tajnovite zamke Zloga.
Vi ste primili Duha Svetoga Branitelja i Tjesitelja. O, kad biste bili svjesni tko je On, plakali biste od miline i dragosti jer On je svet, blag, dobar, njezan, mudar, sama ljubav i sila.
Predajte se mome Svetom Duhu. Neka sagori u vama sve sto nije dobro i obnovi sve sto je dobro. Stalno ga saljem na zemlju da je zapali ognjem svoje ljubavi.
Primite mog Svetog Duha i zivite puninu zivota koji sam vam obecao da cete ga imati u izobilju. Aleluja!

Poruka za veliki susret - 06. 05. 2004. godine.

Isus govori:
Proslavili ste moje uskrsnuce i jos ga slavite. Tko od vas uistinu vjeruje u snagu kojom sam uskrisio Lazara, zatim sina udovice iz Naima i sebe samoga? Tko od vas ima Petrovu vjeru kojom je uskrisio Tabitu Kosutu?
Tko od vas vjeruje da ce dobiti proslavljeno tijelo o uskrsnucu mrtvih?
A ja vas uskrisujem svaki dan, ja vas lijecim od navala i uboda smrti svaki dan. Zar ne vidite kako duh smrti obilazi oko vas trazeci koga da prozdre? Oprite mu se cvrsti u vjeri u moju snagu kojom obnavljam vasu dusu, duh i tijelo. Uskrsnuce tijela mojega kao uskrsnuce prirode u proljece svjedoci da postoji zivot koji je jaci od smrti. U taj zivot vas vodim svojom sigurnom pastirskom rukom i po rukama mojih slugu, vasih pastira.

Post je objavljen 29.03.2007. u 16:09 sati.