Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sadponyguerillagirl

Marketing

*...she tried to kill the time, but the time killed her..*



ooo da. točno to. vrijeme me ubilo. fali mi još sati u danu,bar još malo. baš mi je gužva .
dođem u naletima na blog,čitam vas nabrzinu, ne komentiram, letim dalje...popravit ču se ubrzo nadam se, od nedelje bi mi se ta gužva trebala smirit.
dramska (na kojoj se sprema predstava za koji dan,pa je ng>gužva na sve strane , višesatne probe 3-4 puta tjedno, 2 plesa , radio(2x) , fax, koncerti...sve ja stignem..il bar pokušavam :)..odnosi s najbližim ljudima su malo zapostavljeni , tj. ja zovem i organiziram druženja, pa propadne, najčešče zbog nedostatka vremena i s druge strane. a nekad i volje,da. al vrijeme je zapravo apstraktan pojam i sami smo si ga ograničili, a svi se bunimo da ga nikad nemamo dovoljno. 86400 sekundi dnevno zvuči sasvim dovoljno da se sve stigne. treba mi neka organizacija, pod hitno. to je mislim več treči post u kojem se pokušavam uvjerit u to :). res, non verba. mda :D.
uz te sve moje želje da budem na najmanje dva mjesta u isto vrijeme još uvijek nemam mogučnost teleportiranja, al ak ovako nastavim,moglo bi se i to desit :)..

i dok me sve to s jedne strane iscrpljuje,s druge mi daje energiju..jedna stvar mi napuni baterije, druga isprazni, treča onda isto, pa se vidi na meni malo kolko sam umorna, neispavana i svakakva,al nema veze...budem se več sredila... / pišem u planer- kupi duracell baterije, traju 7 puta duže od običnih baterija :p..)

a uz te sve 'događaje', izdešavalo se i svašta šta mi je malo uzburkalo osječaje i uzdrmalo me...
prvo je trebala bit kava s jednim simpa dečkom s faxa koja je eto zbog nesretnih obaveza (ovaj put njegovih,ha!) 3 puta propala, pa se na kraju nismo ni uspjeli vidjet...pa onda i peh s porukama,na kraju bez odgovora.. niš od toga,piši kuči propalo.šteta..

i još mi je najdraži frend onako usput reko da nema više potrebu družit se ni komunicirat samnom dok ima ovu 'savršenu' curu...ooo da.to je bio šok. više od godinu dana intenzivnog druženja, nisam nikad bila zaljubljena u njega (to je kod mene uspjeh :p),skupa na faxu, blizu živimo... pričali smo,nije pomoglo. rasplakala se ja, nije pomoglo. kad se vidimo- ne pozdravljamo se. tak sad stvari stoje....žalosno,stvarno žalosno.. :(( ne razmišljam previše o tome, zbog cjelog kaosa u kojem se nalazim,al kad se sjetim toga nije mi svejedno...ostat bez jedne od najvažnijih osoba u životu..a onako,bez nekog posebnog razloga,jer je njemu sad cura dovoljna,ne treba mu niko...živjet od uspomena koje smo do sad imali, i oprostit se sa svim zajedničkim snovima.... nije fer,ni malo :(
pa se onda sjetim da se očito sve stvari dešavaju s nekim razlogom...po tome bi i za ovo trebao bit neki razlog...vidjet čemo :/

long wintersi/and you will know us by the trail of dead/forget cassettes, kežual elvisi (aaaaaw :)) bilo je i vrijeme..), ante perkovič lajv (a zna se kolko ga voleeem :D) , aljoša& lea dekleva, belfast food, slip & ajriš mejden, u2 tribjut bend, (ne)normalni balaševič (fajnliii!!!) su koncertiči na kojima sam bila i plesala, pjevala, divljala, skakala i uživala :))!! mislim da nisam nijedan zaboravila (htjedoh najviše na kena stringfellowa iči u sc neki dan, pitala sam jedno 20ak ljudi, i niko nije htio..ono niko!!!katastrofa...ja bi uvjek išla s nekim kad znam da mu tolko znači..a ipak nisam htjela sama tam ič,eh.)...usput odgledala još i 2 predstave u zekaemu..napokon otišla na hrelič...čitala novine za fax pa prošla testič...i družila sam se usput s nekim novim ljudima koji su ušli u moj život...vidla neke stare nakon sto godina -s kojima su još uvijek u zraku one kave i da se moramo vidjet...
eto, svašta nešto..

al i dalje sam sva zbrkana, zbunjena, u kaosu (nekad sam ga zvala kreativnim,sad više ne znam jel je il nije..a mogo bi bit..), izgubljena ...nekad mi totalno paše,jer ne stignem previše razmišljat. a s druge strane sve bi dala za još pol sata više spavanja dnevno :p
i još me boli ljeva strana lica, na dodir, veli draga mama da su to živci.... (valjda ono kaj je ostalo od njih?!)
ma dobro, mogu ja to, trudim se...za vikend ču se probat organizirat...i vračam se na blog u top formi, čitam i komentiram redovito!
i hočem si : - jedno barem blogodruženje zajedničko !! kava/čaj/koncert/šetnja, ma bilo kaj! samo da se podružimo malo i bolje upoznamo...
-organizirat i druženje s prijateljima koje nikak da vidim...vrijeme je več,fale. to se vidi na meni, nisam sva svoja baš.
- počet ostvarivat želje & snove odma kad mi padnu na pamet (khm, ja imala u planu jedan intervju več dugo dugo, s jednom mojom fejvrit osobom :D, samo sam trebala kontaktirat tu osobu i predložit...i ja to ostavila sastrane u nekoj ladici svog mozga...dok neki dan ne vidjeh jednu kolegicu s faxa kako sjedi s tom osobom i radi intervju,vjerojatno isto ono za kaj sam i ja htjela...baš me rastužilo još i to ..)
- napokon poslušat svu silnu muziku koju sam si nabavila,al baš onako kak ja to znam...da stignem uživat u njoj, spešli u liriksima, zna se da sam frik :p..
- šoping neki pod hitno!!!

eto pa sad nek to stoji tu, ko početak organizacije...nužno je,jako...slobodno me podsjetite, da ne zaboravim, a rado ču i prekrižit s popisa ono kaj obavim :D

Post je objavljen 28.03.2007. u 23:18 sati.