Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Valdec, Kuljiš, Pilsel...


Robert Valdec i kum Gojka Šuška, djelatnik HEP-a, umirovljeni general Ivan Kapular zajedno s 12 bivših agenata Mossada obučavali su prošle godine novinare u Izraelu kako se ponašati u zonama visokog rizika


Voditelj "Istrage" Robert Valdec raspisao se na svome blogu o svojim pustolovinama po Bliskom Istoku i Srednjoj Aziji. Osobno, mene bi više zanimalo da potanko opiše kako se zajedno s generalom Ivanom Kapularom, često povezivanim sa skrivanjem Ante Gotovine, dospio za instruktora u firmu bivših agenata Mossada.

Kaže sudac Ivan Turudić da ga je svojedobno odvjetnik Hrvoja Petrača, Ljubo Pavasović Visković upozorio da ako bude išao u Izrael, neka obavezno provjeri ima li u putovnici žig neke islamske zemlje, jer da ga neće pustiti u Svetu Zemlju. Kako je to Valdec mogao šetati po islamskom svijetu i istodobno uživati povjerenje Mossada? Meni to nije jasno, a kome je, neka mi javi!

P.S. Radimir Čačić, razvikani kandidat za premijera nakon Sanadera sinoć u Epicentru NOVE TV napao kolumnistu Novog lista Dragu Pilsela da ga je kao predsjednik Foruma 21 pokušao reketariti, te da se kasnije ispričavao i molio za oprost.

P.P.S. Denis Kuljiš, kolumne koje piše za Globus, prvo objavi u banjalučkim Nezavisnim novinama.




Post je objavljen 29.03.2007. u 00:56 sati.