Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mama44

Marketing

NET KOMUNIKACIJA

Ma, net je divna stvar...stalno se vrtim oko iste teme...Ali! Normalno, niti jedna stvar koju je čovjek izumio na dobrobit svoju i svojih istovrsnika, nije bez mane.
Ne možeš dočarati boju glasa, ton, umiljatost, ljutnju...uzalud svi smajlići, točke, dvotočke, zarezi, zagrade i ina čuda...kratice, LOL, WTF, BTW i ostalo...
Događa se da nešto kažeš, napišeš, pače, a da te protumače krivo. I teško je onda pronaći način na koji možeš uopće shvatiti što je ona druga osoba iza onog drugog ekrana razumijela...i nastaje ta famozna rupa u komunikaciji...ja to volim nazivati "gluhim telefonom".

Ne jednom mi se dogodilo, doduše zadnje vrijeme sve manje, da sam komentirala nešto na svoj način, pokušala biti vedra i raspoložena, odobrovoljiti nekoga nekakvim svojim humorom, a ispalo bi sasvim nešto deseto. Ponekad mi se događa da prepravljam komentare ili napisano upravo radi toga što ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda..

Nekad i doustanem od pisanja nečega, jer se uhvatim da mjerim riječi, važem težinu onoga što želim reći...a ako važem, onda više to nije to...

Ooooo, ljudski rode!!


Post je objavljen 28.03.2007. u 20:17 sati.