Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hadvao

Marketing

4 osobe

Na ovome svijetu postoje 4 osobe koje volim vise od drugih na svijetu. Koje su veoma jedinstvene po onome sto jesu i sto mi znace u zivotu. Koje su u potpunosti nezamjenjive.

Moja majka koju jako volim. Iz njene sam utrobe izasao i od nje nastao. Iz jedne sam utrobe izasao i nijedne druge i imam samo jednu majku. Moja majka je nezamjenjiva, mnogo ju volim i nemam drugih majki na svijetu.

Moj otac kojega jako volim. Od njega sam nastao i nemam drugih oceva na svijetu. Samo od jednog oca sam dosao i ni od jednog drugog. Moj otac je nezamjenjiv, mnogo ga volim i nemam drugih oceva na svijetu.

Moja sestra koju jako volim. Imam samo jednu sestru i nemam drugih. Moji roditelji vise ne mogu imati djece tako da niti u buducnosti necu imati druge brace ili sestara. Moja sestra je nezamjenjiva, mnogo ju volim i nemam druge brace niti sestre na svijetu.

I konacno, ljubav moga zivota. Bice koje silno volim i cijenim. Bice koje me nebeski ocarava i smatram ju najvecom umjetnoscu ovoga svijeta. U nijedno bice nisam tako zaljubljen. To bice smatram svojim najboljim prijateljem. Ono nije plod moje maste, veoma je jedinstveno i jasno definirano. Takvih kao sto je ona nema na svijetu. Ona je nezamjenjiva, mnogo ju volim i nemam drugih koje tako volim kao sto nju volim.

Ove osobe volim najvise na svijetu, veoma su mi bitne i nazalost nisu zamjenjive.
Volim i druga bica. I ona su mi znacajna. I ona su, svaka po necemu jedinstvena. Smatram da u nasem svijetu ne prepoznajemo ljubav prema svemu sto nas okruzuje, ljubavi koja ce donijeti ravnotezu i blagostanje svim bicima, zivim i nezivim, na ovome svijetu i svim drugim svjetovima.

Ali…
Nitko me ne moze pogledati iskreno u oci i reci mi da mi nije bitno ako izgubim jednu od tih osoba i kako ce jednom naici neka druga osoba koja ce mi preuzeti ulogu te osobe i znaciti to sto i jedna od tih osoba ako ne i vise. Ne volim zavaravanja. Ja sam izuzetno emocionalna osoba i vezan sam za njih. Jednom, ako se dovoljno razvijem na duhovnoj razini, mozda cu promijeniti misljenje. Za to ce mi trebati mnogo truda i vremena.

Post je objavljen 28.03.2007. u 01:26 sati.