Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zarjamama

Marketing


Lilypie Expecting a baby Ticker

Ova trudnoća mi prolazi jako brzo. Ponekad zaboravim da sam trudna. Puno sam aktivnija nego sa prvom bebom.
Sve do jučer sam radila. Ma ne, nisam nekim čudom dobila posao, nego sam se odlučila snaći sama, onako 'na crno'. Osjećala sam se ponosno i zadovoljno. Posao je karika u lancu koja mi nedostaje. Znam da sad nije vrijeme za razmišljanje o karijeri, ali ne mogu si pomoći. Ipak ja obožavam svoju struku, a nikako da se ukaže prilika da radim ono što volim. Sad već duži period stojim doma i nekako mislim da mi je vrijeme da se apdejtam wink
Razdoblje kroz koje sad prolazim nazivam reproduktivnom fazom (jer to ono zapravo i je) i nastojim ga iskoristiti maksimalano. He, he. naughty

Image Hosted by ImageShack.us
Mamin stomak je jaaako narastao i mama se proširila proporcionalno. Zadnje mjerenje je pokazalo + 16 kila! Kupili smo onu groznu digitalnu vagu koja pokazuje dekagrame i ne možeš joj sakriti niti popijenu čašu vode. Brrr!!
Beba napreduje u redu i nisam do sada imala nikakvih problema. Malo me uhvati križobolja, ali sa +16kg i nije čudo!
Sad pred kraj, uhvatila me nervoza i nestrpljivost. Jedva čekam upoznati svog malog mišića.
Ispunjena sam ogromnom količinom ljubavi ali i strepnje dok ne ugledam bebu. Nadam se i molim se da bude zdrav. E, da, doktor kaže da je muškić! Bit će zanimljivo odgajati kćer i sina.


Mamino Zlato je prekrasna, inteligentna, umiljata i vesela djevojčica. cerek Nedavno je napunila dvije godine i svaki dan nas iznenađuje. Najdraža igra su joj slagalice, voli slikovnice, a rado oponaša mene. Provodimo puno vremena zajedno. Nastojim joj što više približiti moju trudnoću, da joj dolazak bebe ne bude previše stresan.
Znam da nastojim dati sve od sebe i opet znam da će mo se za 25 dana naći u potpuno novoj situaciji za koju se nikako nismo mogli pripremiti. Uzimat će mo dan za danom i rješavati probleme kako budu dolazili.
Ona govori da je u maminom stomaku jedna beba i da će joj mama roditi bracu ili seku, ali ne znam koliko to zaista shvaća.


Image Hosted by ImageShack.us
Drage mame čekam vaše savjete i iskustva kako je to kad druga beba dođe u život. Čitala sam da je dobra razlika dvije godine. Ima najmanje ljubomore. Iako je normalno da se u djetetu miješaju osjećaji ljubavi i ljubomore i samo u trećine braće i sestara nikad ne bude sukoba.

Bila sam u malim krizama tjekom ovih nekoliko mjeseci moje šutnje na blogu.
Možda su krivi hormoni, a možda su mi oni dali snage da se otvorim i porazgovaram sa Najdražim o našem mjestu boravka. Mene ovdje 'guši'. headbang


Image Hosted by ImageShack.us
Odluka je pala. Ako Najdraži ili ja nađemo posao u struci, selimo se u Zadar!!!!!



Post je objavljen 26.03.2007. u 15:52 sati.