Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/razlicitecaquape

Marketing

Tri sestre i dvije plavuše


Image Hosted by ImageShack.us

Od : Baby
Dana: 21.03.
U: 23:04
Poruka: …pred menom je još duga noć za učenje,al si prije toga idem spakirati kufra:) sutra počinje Naš dio tjedna:)

Od : Sara
Dana: 21.03.
U: 22:07
Poruka: …sutra vjerojatno dolazim doma. Jedva čekam!...

Image Hosted by ImageShack.us

Eh, bijaše to četvrtak. Studentice njihove. Nije da im nejde na faksu, baš naprotiv! Wunderkindi:) (Ona ne zna njemački.lol.) hehe:D Došle su doma. To se događa kad skužiš da ti metropola ne vrijedi niš,ak su ti ljubavi u Čku:) ČČ = čajek četvrtkom :) Dan kad se Sara zgrozila nad Konjem i kad su upoznale Crnog u plavoj trenirci.Uf.U petak se održao Najglas. Plesale su. Sjetile su se da su prošle godine bile tužne jer svi odlaze i samo se nasmijale jer su one sjedile tu, kraj njih. Stand by me.. Prva pjesma koja zasvira kad dođu u Kuću. O.K. sad je to službeno njihova 'kućna' pjesma.Tak :P Petak – večer – Prva Lokacija i naravno čajeki i ledena voda a.k.a njihova kombinacija. Do 12 su došle domeka – bjuti večer i spavanje, jer je subota ubitačna ;) Plesna ujutro, kino popodne – Kraljica, Kuća navečer. Maza i Ona skakutale su oko Kuće i čekale da stignu Baby i Sara. Na zimi,zaključile su da ključ treba upeterostručiti il kakgod da se to veli :D Riba ih je trebala pokupiti na putu u grad, jer je doma učila kako zakoni fizike mogu biti korisni.Dada. Kad je stigla Baby, još uvijek mokre kose, odlučile su naručiti Pizzu -Vegetarianu naravno. Čekajući, Baby je kovrčala kosu, dok su Ona i Sara raspravljale da bi pizza dečki trebali imat uniforme i da bi ih trebalo ocjenjivati :) Incident s pizza dečkom, nakon kojeg se samo Ona izblamirala dok su cure krepavale od smijeha – dečko je čekal na zimi 15min i sreća njegova pa je imal broj,a možda je i čul Baby kak visi na prozoru i dere se pizza,di si,pizza! Nakon kaj su se napapale, slijedila je Njezina revija i spremanje vanka. Stigla je Riba, nakon temeljitog proučavanja kolko vremena treba za 0,5 ;)

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Napirlitane, krenule su - pravac Prva Lokacija!
Ispočetka, atmosfera nije bila najbolja - blago onom ko te ima.. (u srcu onaj mali komadić ispunjen prazninom – alternative nije bilo..), ali glavno da je Eci-Peci-PecCc skakutal u blizini;) Kasnije je postalo super jer se kraj njih smjestila grupica niskih ljudi koji svi odreda plešu na način da sviraju gitare Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us Ona se priključila Gitari u sviranju.lol. Tek su dva sata, zavedi me da bude nam opasno.. (E,cure idem ja! ;) ) Sat se pomicao jedan sat naprijed, tak da su fajrunti bili jedan sat ranije :( Konačno se našao i netko tko je zaslužio titulu Komada. Sara i Ona su opčinjene. 50:50?
Nakon Prve, pravac Druga Lokacija – ovaj put Trio – dvije sestre i jedna plavuššša - Ostatak su gubile putem ('sada mogu sve što požele' – želje su se ispunile ;)) Dvojka zna lokacije – Baby je bila u pravu ;) Druga Lokacija - unutra solidno, muzika tipa tuc tuc tuc, ali su se naplesale. Za kraj naravno red,red wine.. Krenule su Kući – njih četiri, Ribica je spavala doma. Hodale su. Slušale su. Smijale se. Radile brojalicu - Ide,ide, zeko,gore-dole iza šanka.hehe:D Radile,ali ne i napravile :P Stigle su Kući. Ona i Sara izabrale su plavi krevet gore, dok su Baby i Maza spavale na crvenom dolje. Prije nego su utonule u san, čipsale su, štapićirale, čokoladirale, sokirale i brbljale. Pustile su Olivera. Maza se nasmijala, Baby je upalila svjećice. Predivna subota – zaključile su Ona i Sara, ali falili su Oni


Tek sad vidim da te

volim,

kad su kiše počele…



Image Hosted by ImageShack.us

********************************************************************************

Cure!


Kad će taj petak? Da vas opet vidim, vidim ja!


Image Hosted by ImageShack.us

Voli vas Ona koja šalje lahor trepavicama *trep trep* joooj ;)



Post je objavljen 26.03.2007. u 01:40 sati.